Neuvěřitelné proroctví vědmy o budoucnosti Harryho a Meghan: DO ROKA A DO DNE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neuvěřitelné proroctví vědmy o budoucnosti Harryho a Meghan: DO ROKA A DO DNE!

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Meghan Markleová (37) a princ Harry (34) v pondělí přivítali na světě svého prvního potomka a o dva dny později se chlapcem pochlubili. Podle vědmy Graciely se malý Archie bude mít jako v bavlnce a dokonce se šťastná rodinka do roka rozroste o další přírůstek!

Kdekoliv se ukážou, srší z nich láska a spokojenost. Jediné, co šťastným rodičům může dělat vrásky je Meghanina urputnost. Vévodkyne ze Sussexu si totiž velmi ráda dělá to, co chce a královský protokol porušila již nespočetněkrát. “Mezi nimi je obrovská láska. Společnost tam hraje falešnou hru z jeho strany. Královna ji moc nepřijala do rodiny a vyčítá jí, že všechno nejde podle ní. Meghan si zkrátka dělá, co chce a je jí vztah s královnou jedno. Je jí to jen líto, ale pomáhá jí láska,” řekla podle Prásku vědma s letitou praxí.

Harry a Meghan stojí oba nohama na zemi. Ještě chvíli to potrvá, ale jednou ji Alžběta II. přijme. Meghan si chce zkrátka dělat rozhodnutí se svým mužem, ne s celou rodinou. Můžeme vidět, že se stáhla,” pokračovala vědma.

Vědma také šťastné rodince předpověděla, že se do roka a do dne dočkají dalšího potomka, tentokrát holčičky. “Rozvod jim rozhodně nehrozí. Ona bude mít brzo druhé dítě. Do roka a do dne porodí holčičku. Oni v současné době opravdu prožívají velké štěstí. Meghan rodinné vztahy neřeší. Řeší jen teď a tady,” říká Graciela.

Přestože to vypadá, že chlapeček nebude moci užívat titul princ, bude jeho dětství opravu krásné. „Patří do královské rodiny. Bude zlobit, ale bude i hodný. 50 na 50. Jeho rodinné zázemí mu ale neumožní, aby řádil jako jeho tatínek. Bude to velmi nadaný a požehnaný kluk. Princátko s nádherným dětstvím. Ty nahoře ho budou ochraňovat. Vidím totiž boží oko,“ dodala vědma dle webu Prásk.cz.

 Na video s Meghan a Harrym se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
10. 5. 2019 • 12:55

Blbé cancy ze stříbrné koule,pokud bude mít tak praštěnou matku ahipís bábu,které nevědí roupama,co dělat,kdy ten slepý prozře,královna by měla být ve střehu,nic dobrého ten snatek nepřinesl,škoda ,že netušíme jak se na ten pochybný svazek dívají Britové DNES.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.