Neúprosný verdikt diváků: Puhajková z kola ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neúprosný verdikt diváků: Puhajková z kola ven!

Inna Puhajková
Inna Puhajková (PETR NOVOTNÝ / Aha)

Ještě pár týdnů budou diváci na obrazovkách vídat Petru Svobodu (36). A až odejde na mateřskou dovolenou, na její místo coby moderátorky pořadu Život ve hvězdách nastoupí její zkušená kolegyně. Nastávající maminku nahradí pohledná Kristina Kloubková (41), která tak vyšachovala například Innu Puhajkovou (33).

Podle informací Blesku si na pořad ze světa celebrit brousila zuby moderátorka Sportovních novin a bývalá láska hokejisty Jaromíra Jágra (47) a Gábina Partyšová (40). Ta totiž už má zkušenosti s moderováním pořadu podobného tématu.

Bohužel ani jedné se nepoštěstilo a na místo Svobody nastoupí Kloubková, která má s moderováním velké zkušenosti a u televizních diváků je velmi oblíbená. „Můžeme potvrdit, že místo Petry bude Život ve hvězdách moderovat Kristina Kloubková. Mezi nikým se nerozhodovalo, od začátku bylo jen jedno jméno,“ svěřil se Blesku Vojtěch Boháček z PR oddělení TV Nova.

„Kristina už kdysi podobný formát moderovala a šlo jí to skvěle, protože je velmi empatická a diváci ji mají rádi,“ řekl Blesku zdroj ze zákulisí televize.

 Hrůza Kristiny Kloubkové: Děsím se vší a nezodpovědných rodičů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
7. 5. 2019 • 08:38

Bývalá láska JJ asi nestačí k zajištění kariéry navěky. Červená
podprsenka také ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.