Michaela (†40) marně roky volala o pomoc: Manžel ji zabil a zakopal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michaela (†40) marně roky volala o pomoc: Manžel ji zabil a zakopal!

Krásná Michaela se chtěla s manželém rozvést.
Krásná Michaela se chtěla s manželém rozvést. (Foto Aha! – Hynek Zdeněk, Facebook)

Roky ji bil a nakonec ji zavraždil! Manžel Michaely B. (†40) z Kyjova Tomáš (41) se policii přiznal, že svoji ženu zavraždil a zakopal na poli za městem. Důvod? Chtěla požádat o rozvod.

Podle známých byly hádky a bití u manželů častým jevem a Michaela opakovaně volala o pomoc. Zřejmě právě kvůli domácímu násilí se Michaela chtěla s manželem rozvést. To však už nestihla.



Nevykázali ho

„Policie tam opakovaně zasahovala. Míšu zmlátil naposled před týdnem. Měla zraněnou ruku a byla kvůli tomu v pracovní neschopnosti. Policisté ho z domu ale nikdy nevykázali, přestože je o to žádala,“ řekla Aha! kamarádka zavražděné. Proč policie nezasáhla dříve? „Nemůžeme se nyní k tomu vyjadřovat, protože je to součástí vyšetřování,“ vysvětlil mluvčí policie Bohumil Malášek.



Je za mřížemi

Tomáš se na policii při výslechu po krátkém zapírání k vraždě přiznal, manželku údajně po hádce uškrtil a tělo pak odvezl autem. „Policii ukázal i místo, kde ženu zakopal. Řekl, že neunesl plánovaný rozvod. Bude stíhaný vazebně,“ uvedla státní zástupkyně Eva Žďárská.
Manželé mají dvě děti (9, 10). „Ve spolupráci s kamarádkou zabité ženy iniciuje město Kyjov sbírku,“ řekl mluvčí kyjovské radnice Filip Zdražil.

Vyhlásili pátrání
Ještě ve čtvrtek 2. května si Michaela psala s bývalým spolužákem. V pátek ráno už po ní policisté vyhlásili pátrání, manžel se zprvu tvářil, že je z jejího zmizení zdrcený. Později se ale přiznal, že ji zabil a zahrabal do země na místě zaniklé cihelny.

Na video s mužem se můžete podívat zde:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.