Ubodal holku Ashtona Kutchera: Soud s kalifornským »Rozparovačem« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ubodal holku Ashtona Kutchera: Soud s kalifornským »Rozparovačem«

Kutcher na aktuální fotce vypadá ustaraně, z vraždy měl prý roky noční můry!
Kutcher na aktuální fotce vypadá ustaraně, z vraždy měl prý roky noční můry! (Reuters, Profimedia.cz)

Kalifornský topenář byl posedlý mladými sousedkami, nejméně tři neskutečně brutálně ubodal. S jednou z nich randil i herec Ashton Kutcher (41)! Usvědčili ho a před soud pohnali až teď po dlouhých 18 letech!

Kutcher (tehdy 23) zářil v komedii Hele vole, kde mám káru? a v sitkomu Zlatá sedmdesátá. Večer 21. února 2001 měl na party po cenách Grammy vzít Ashley Ellerinovou (†22), modelku a studentku módy. Zvonil na ni, jenže mu neotevírala, ač se doma svítilo a auto měla před domem. Oknem zahlédl rudé skvrny na podlaze. „Asi trucuje, že jdu pozdě...,“ uvažoval tenkrát herec „...a přehnala to s červeným vínem.“
Až ráno dívku objevila spolubydlící. „Ležela na schodech, úplně modrá a od krve,“ popsala pro televizi CBS Jennifer Disistoová. Vrah ji neskutečně zohavil 47 ranami a takřka odřízl hlavu. „„Někdo byl hodně, hodně rozzuřený... Takto děsivých scén jsem moc neviděl,“ dal se slyšet detektiv Tom Small.

Podivný topenář

Vraždu se tehdy nepodařilo vyřešit, třebaže podezření na souseda existovalo. Michael Gargiulo (43) byl prý Ashley posedlý. Trochu se spřátelili, když jí opravil topení, ale pak se začal chovat stále divněji. V noci z auta sledoval její dům a dokonce jí a přátelům předvedl, jak nosí nůž, zatímco jim vyprávěl, kterak FBI vyšetřuje vraždu jeho sousedky v Chicagu. To přátelům připadalo jako fantazírování – přitom se jim skoro přiznal k předchozímu mordu!

Trest smrti?

Až teď stanul Gargiulo u soudu, je obviněn ze tří vražd a pokusu o čtvrtou. Právě nezdařený pokus roku 2008 vedl k jeho dopadení: Michelle Murphyovou 17krát bodl, přesto se mu ubránila. DNA z jeho krve odpovídá stopám od Ashley Ellerinové a dvou dalších, stejně brutálních případů. Lze čekat, že Gargiulo dostane trest smrti, ovšem k popravě nedojde, kalifornský guvernér je prozatím zakázal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.