Z toho už se Řepka nevykroutí: Dva roky za katrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Z toho už se Řepka nevykroutí: Dva roky za katrem!

Tomáš Řepka to u soudu projel, vězení ho nemine.
Tomáš Řepka to u soudu projel, vězení ho nemine. (Blesk:Foto : Czech News Center / Rušinová Mária)

Bývalou fotbalovou hvězdu Tomáše Řepku (45) čekalo dnes ráno zásadní soudní stání. Rozhodovalo se, zda vyfasuje 15 měsíců natvrdo za milionovou zpronevěru a pornoútoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou (37).  Dopadlo to nakonec ještě hůř, než  fotbalista čekal. V šoku byl očividně i jeho obhájce Jaroslav Jankrle. Soudce totiž poslal Řepku na dva roky do chládku. Bez možnosti odvolání.

Dnes v 9:15 v Praze na Karlově náměstí začalo jednání, ale exfotbalista, jak uvádí Blesk.cz nedorazil. „Pan Řepka na tom není natolik psychicky dobře, aby to tady ustál,“ řekl Blesku Jankrle a dodal, že Tomáš má většinu z 300 hodin obecně prospěšných prací odpracovaných. „Zbývá mu už jen pár hodin.“

Deset minut po 10. hodině dopolední vynesl soudce JUDr. Petr Beneš nekompromisní verdikt! „Pan Tomáš Řepka se odsuzuje k souhrnnému trestu odnětí svobody v trvání dva roky. Pro výkon tohoto trestu se zařazuje do věznice s ostrahou. Odvolání obžalovaného se zamítá."

Na právním zástupci Řepky bylo patrné překvapení  z jasné prohry. "Popravdě jsem zaskočený rozsudkem. V tuhle chvíli nedokáži říct, zda se odvoláme, ale ta možnost k Nejvyššímu soudu je. K nástupu trestu by mělo dojít v relativně krátké době, ale záleží to na soudu pro Prahu 6, kdy vydá nařízení k nástupu trestu," dodal k dalšímu postupu pro citovaný web.

Řepku, který si stěžuje na nepříznivý psychický stav, zpráva rozhodně nepotěší. "Myslím, že to pro něj bude velký šok a musím mu to telefonicky oznámit. Určitě tohle nečekal a ani já ne, bohužel jsme neuspěli, ale to se stává. Nemyslím si, že by se pan Řepka chtěl vyhnout nástupu do věznice. Do které, o tom rozhodně vězeňská služba," řekl Blesku Jankrle a potvrdil, že exfotbalistu čekají v květnu ještě dva soudy za neplacení výživného a nevyloučil, že se trest může zvýšit.

Právní zástupce Tomáše Řepky promluvil o nástupu do vězení. Bude to pro něj šok, řekl po vynesení rozsudku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.