Brožová ve špitále: Na tohle do smrti nezapomene! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brožová ve špitále: Na tohle do smrti nezapomene!

Herečka Kateřina Brožová
Herečka Kateřina Brožová (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Kateřina Brožová (51) se svěřila svým fanouškům s nehezkým zážitkem. Herečka trpěla bolestí kvůli zánětu nervu, a proto se rozhodla navštívit pohotovost. To ještě netušila, co jí čeká a byla doslova v šoku z toho, jak se jedná s lidmi, co mají bolesti.

"Zažila jsem šok. Poslední dobou jsem cítila trochu stěhující se bolest a tlak v levé tváři. Nahoře, dole, do spánku... do ucha. Z osmičky, která byla bez nálezu. Při cestě domů mě chytla strašná bolest, k nevydržení. Na dálnici jsem to otočila směr Thomayerova nemocnice. Volám tam a doslova mě poslali do háje, že končí ve 22.30, ať jedu do Spálené ulice," řekla Brožová podle webu Super.cz.

"Volám tam a opilá, arogantní vrátná, ať prý neotravuju a přijedu. Letěla jsem zoufalá, dala bych cokoli, aby mi pomohli od té bolesti. A tam jediná ordinace plná lidí, z nichž polovina přišla na kontrolu. Po dvou hodinách čekání v šílené bolesti konečně na mě přišla řada. Naštěstí se mi díky paní doktorce ulevilo, dala mi injekci, ale další zákroky mě čekají,“ řekla herečka a následně si postěžovala na současné zdravotnictví.

„Nechci tu brečet... Jen lidi, jediná zubní pohotovostní ordinace na celou Prahu a okolí???!!! Byli tam i lidé z Chomutova, Kladna. To je stav našeho zdravotnictví. Platím si soukromé prevence a lékaře, když potřebuji a jdu k lékaři, jen když je to nutné. Platím povinné pojištění jako každý. Toto byl strašlivý zážitek a píšu o tom, abych upozornila a varovala," dodala Brožová podle webu.

 Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
irena.toledo
1. 5. 2019 • 14:00

Tento stav je přece úplně normální, co se týká jednání a čekání.

babapsi
1. 5. 2019 • 09:32

hzpetr30 ... a co nazí muži ? těch jsou plné parky ! A ZADARMO ! Už si
tím neotravujte ! BLBE !

xcarodejka
30. 4. 2019 • 20:17

asi by bylo lépe nepaltit povinně pojistné, jelikož je to jaksi často
k ničemu.  

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.