Obavy o zdraví Karolíny Plíškové: Museli jí nasadit zakázané léky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obavy o zdraví Karolíny Plíškové: Museli jí nasadit zakázané léky

Česká tenistka Karolína Plíšková
Česká tenistka Karolína Plíšková (Profimedia.cz)

Kvůli nemoci se musela Karolína Plíšková (27) odhlásit z turnaje WTA v pražské Stromovce. Bývalou světovou jedničku sužují zdravotní problémy již delší dobu a kvůli bolestem nemůže ani trénovat.

Česká tenistka se potýká se zdravotními problémy od února. Po březnovém finále v Miami se její stav začal zhoršovat. „Hrozně jsem se těšila na turnaj a fanoušky v Praze. Dělala jsem všechno možné, abych se dala dohromady, ale lékaři řekli rezolutně ne,“ řekla podle webu Nova sport. Z pražského turnaje se Plíšková odhlásila již loni, také ze zdravotních důvodů.

Bolesti, které Plíškovou trápí, jsou natolik velké, že jí museli nechat nasadit léky, které se hodnotí jako doping. Ředitelka pražského turnaje Petra Černošková uvedla, že podle profesora Koláře jde o virus. „Který jí v těle koluje a nedokáže ho nikdo odstranit. Dokonce dostala kortikoidy," řekla Černošková na tiskové konferenci.

Podle tenistky od finále v Miami neabsolvovala plnohodnotný trénink. „Celý měsíc mám bolesti a nemůžu trénovat. Ještě v úterý jsem byla rozhodnutá se z turnaje ve Stuttgartu odhlásit, ale nakonec jsem zkusila hrát. Popravdě, ten výkon jsem čekala daleko horší," uvedla Plíšková podle Nova sport.

 

 Na video s Karolínou Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.