Patrasová v šoku: Dádulinko, nezlob! Víš, že máš v bříšku miminka ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová v šoku: Dádulinko, nezlob! Víš, že máš v bříšku miminka ...

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Foto: D. Malík, L. Křivan)

Dagmar Patrasová (63) je už dlouhé roky idolem malých dětí. Její písničky znají nazpaměť, plakáty s její podobiznou mají na zdi a někteří dokonce své domácí mazlíčky pojmenují po slavné zpěvačce. A jedno takové pojmenování nedávno způsobilo trapas přímo na ulici.

Je to pár let, kdy si Patrasová jela do pražských Holešovic vyzvednout scénář pro dětský televizní pořad Kuřátka. Jelikož parkování je tam velmi obtížné, zaparkovala svůj vůz těsně u chodníku a podle domluvy čekala, až jí dotyčná přinese scénář.

Zatímco byla Patrasová připravená rychle převzít desky s textem a odjet, uslyšela neznámého muže, jak na ni pokřikuje. "Dádo, co to tam zase děláš? Pojď ke mně a nezlob! Slyšíš?" křičel podle týdeníku Sedmička starší muž.

Patrasová odtrhla oči od vchodových dveří a opatrně se rozhlížela kolem sebe. Nikoho neviděla, ale hlas se ozval znovu. "Dádulinko, už mě opravdu nezlob! Chceš, aby se ti něco stalo? Víš, že máš v bříšku miminka. Okamžitě pojď ke mně!"

Překvapená zpěvačka vystoupila z auta a zkoumavě si ustaraného pána prohlížela. "Hodná holčička," pronesl podle týdeníku neznámý a na jeho tváři se objevil úsměv, který ale brzy zmizel. Neznámý muž hleděl překvapeně na Patrasovou a nebyl schopen slova. Mezitím se u jeho bot objevil pes.

Muž uchopil psa do náruče a nervózně přistoupil k Patrasové. Omluvil se za předchozí trapas a následně celou situaci vysvětlil. "Víte, náš kluk vás má strašně rád a tady fenku přímo zbožňuje. Proto ji také pojmenoval po vás. Pokud byste měla zájem o štěně, tak až Dáda, promiňte, zkrátka jednu čivavu vám velice rád rezervuji,“ řekl dle týdeníku Sedmička.

 Dagmar Patrasová o rozvodu a novém tetování:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eremita
1. 5. 2019 • 22:58

Co to zase Patrasová mele? Každý pes se nějak jmenuje, a kdo příčetný by
byť před pár lety volal zdrobnělinou a omlouval se jí, pokud by ji teda
vůbec poznal....

Zombie_1
1. 5. 2019 • 18:23

Ona je snad zase ožralá. 🤪🤪🤪

xcarodejka
1. 5. 2019 • 16:44

když má někdo /Robin5/ zřejmě slabost pro hubené, tak ať si to nechává
pro sebe. někomu se určitě líbí i jiné typy žen než jsou hubendíry.
 

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.