Brožová na odstřel kvůli Zemanovi u Soukupa! „Já to vnímám dost intenzivně," stýská si Kateřina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brožová na odstřel kvůli Zemanovi u Soukupa! „Já to vnímám dost intenzivně," stýská si Kateřina

Herečka Kateřina Brožová
Herečka Kateřina Brožová (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Po rozchodu s mediálním magnátem promluvila jednapadesátiletá herečka o tlaku, kterým tam coby zaměstnankyně  trpěla. Kvůli zpolitizování televizní stanice prý dokonce přicházela i o práci. 

Prezident Miloš Zeman (74) je u Jaromíra Soukupa (50) doslova vařený pečený. A jeho bývalka si kvůli tomu mnohé vytrpěla! „Jistě. Ne přímo tak, že by někdo přišel a od plic něco řekl, probíhá to hlavně tak nějak v zákulisí, ale to vycítíte. Já to vnímám dost intenzivně. Tohle škatulkování a cejchování je pro naši lokalitu typické," postěžovala si Kateřina Brožové na webu Deník cz. 

 

„Pokud někoho něco zajímá, ať přijde osobně, ráda mu svůj názor řeknu a vysvětlím. Ale když vás někdo obchází nebo neobsazuje, protože si myslí, že někam patříte, přijde mi to absurdní. Víte, těžko můžete jako najatý herec předpokládat, že se daná televize začne ubírat nějakým politickým směrem. To neovlivníte. Já jsem v té televizi byla prostě zaměstnaná, chtěla jsem dělat svou práci. Politizovat se začala až v průběhu času, je to otázka posledního roku a půl," zlobí se půvabná Kateřina. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.