Kráska z Ulice Anna Kadeřávková: Ruply jí nervy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kráska z Ulice Anna Kadeřávková: Ruply jí nervy!

Anna Kadeřávková.
Anna Kadeřávková. (Foto Instagram.com, TV Nova)

Začalo to vyšpulením zadečku v plavkách, teď provokuje z postele. Anna Kadeřávková (21) alias Rozina z nekonečného seriálu Ulice zveřejnila na sociální síti fotku, na které si čte z bible mormonů a přitom má na sobě jen krajkovaný průsvitný korzet.

U svůdné fotky si zároveň vylila srdce a všem pěkně vyhubovala. „Dennodenně mi je od on-line superlidí cpáno, že NEMŮŽU jíst celý dny zdravý jídlo, omezovat cukr a cvičit,“ spustila mladá herečka, která bojuje s lymskou boreliózou.

 

„Že jsem děsnej pokrytec, když si dám pivo brčkem, i přesto, že celej život třídím odpad, používám vlastní plátěný tašky na nákup a ovoce si kupuju bez igelitovejch sáčků. Že NEMŮŽU bejt pokorná, když mám doma kabelku od Prady za x tisíc, kterou jsem ještě k tomu dostala. Hřích!“ dodala rozhořčeně se slovy, že si je jistá tím, že může absolutně vše. Demonstrativně nato pořídila hříšně provokativní fotk

 

 

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
antonuis.j
29. 4. 2019 • 11:51

Zas taková kráska to není, tuctová odbarvená a unylá pseudobarbínka.. Nic extra ani sexy, postava nula. \A hlavně ta holka neumí absolutně vůbec hrát, je antitalent, kníká, kňourá, mimika žádná, je to dřevo jako prkno. A ufňukaná koza, furt s tou boreliózou.. prodělalo ji asi deset mých známých a nikdo to pořád neřeší, jako tahle šedivá pič*ka, nula, nezajímavá a navíc nesympatická blizna. Jděte s ní do háje, s antitalentovanou plochou pipinou s IQ kolem 100...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.