Katarína Štumpfová, která tančila s Marešem ve StarDance: Tajná svatba i porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Katarína Štumpfová, která tančila s Marešem ve StarDance: Tajná svatba i porod!

Katarína Štumpfová s Leošem Marešem ve StarDance
Katarína Štumpfová s Leošem Marešem ve StarDance (Facebook)

Nebylo o ní dlouho slyšet, v soukromí toho stihla ale docela dost. Sexy Slovenka Katarína Štumpfová (32), která před čtyřmi lety tančila s Leošem Marešem (42) ve StarDance, se tajně provdala a v pondělí se stala maminkou. 

O svém těhotenství promluvila až v pátém měsíci. „Jeden z nejdůležitějších lidí v mém životě je právě tady,“ oznámila na konci listopadu a na sociální síti se pochlubila fotkou, na které vystrčila drobné těhotenské bříško. Občas pak s ním byla vidět ve společnosti. V pondělí pak v tichosti přivedla na svět holčičku, kterou s manželem Borisem Jakešem (45) pojmenovali Izabela.


„Katka porodila dcerku. Obě jsou v pořádku. Všechno proběhlo hladce,“ prozradil slovenskému Novému Času člověk z rodinného kruhu. Novopečená maminka zatím radostnou novinu nijak nekomentovala. Stejně jako před dvěma lety svou svatbu se slovenským podnikatelem.

Předčasný konec
V sedmé řadě StarDance Katka s Leošem patřili mezi favority, nakonec si ale rozlučkový tanec střihli už v osmém kole. Soutěž tehdy vyhráli herečka Marie Doležalová (32) s tanečníkem Markem Zelinkou (32), kteří spolu už stihli také založit rodinu.



Přečtěte si
Avon
26. 4. 2019 • 00:00

Katalog ZDARMA, SLEVY az 30%, darky za objednavky, vzorky. Objednej si sama primo z firmy. Registruj se nezavazne a zdarma na pridejse.avon.com/registrace-online

tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:54

-[[-Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.