Utajený porod Meghan: Tohle je prý důkaz… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Utajený porod Meghan: Tohle je prý důkaz…

Princ Harry a vévodkyně Meghan při návštěvě Maroka.
Princ Harry a vévodkyně Meghan při návštěvě Maroka. (Profimedia)

Britská královská rodina slavila nejen velikonoční svátky, ale také narozeninový den královny Alžběty II. Jelikož se jedná o panovnici, má výsadu, že výročí svého narození slaví hned dvakrát za rok. Když je ale v rodinném kruhu slavila 21. dubna, kdy společně navštívili velikonoční mši v Kapli sv. Jiří na hradě Windsor, Meghan jako jediná chyběla!

Jelikož se podle webu Plus Jeden Deň bohoslužby zúčastnili mimo Alžběty i KateWilliamem, princezna Anna, princezna Beatrice, princ Andrew, Zara a Mike Tindallovi a rovněž princ Harry, překvapivě ovšem nedorazila jeho těhotná manželka Meghan.

To v kombinaci s faktem, že do Británie přiletěla i její matka, jen posílilo dohady, že se vévodkyně ze Sussexu už stala maminkou. A jelikož se Harry a Meghan netajili s tím, že termín ani místo porodu nezveřejní a veřejnost se novinku dozví až dodatečně, jeví se jako pravděpodobné, že se rodina už z prvorozeného potomka prince Harryho a vévodkyně může radovat. A že Alžběta ke svým 93. narozeninám dostala nádherný dar – osmé pravnouče.

 



Přečtěte si
tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:55

[[--Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

cukrenka
24. 4. 2019 • 10:01

Obžerství je zbytečné, dítěti stačí maloučko. / i jedno vejce týdně/ Já jsem také nepřibrala, dítě se narodilo zdravé. Měla jsem jen bříško, asi něco přes 4 kg více, , tedy jen váha dítěte a obalu. Stejné oblečení při odchodu z porodnice, jako jsem nosila dříve.

Irena1958
24. 4. 2019 • 01:21

Ta Meghan kromě toho břicha, kde nosila nejspíš polštář, nepřibrala v obličeji ani nikde jinde. Takže to spíš odnosila náhradní matka, takže to dítě bude "překvapivě" světlé. To aby se zabránilo tomu, že anglický král bude strýčkem čehosi kudrnatého, černého s rozpláclým nosem a tlustými rty. God Save the Queen!

tryskomys
24. 4. 2019 • 00:13

Trapárna na entou,se šmudlou a zrzkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.