Šokující odmítnutí Bílé: Nevydýchala přítomnost milenky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující odmítnutí Bílé: Nevydýchala přítomnost milenky?

Lucie Bílá nakonec nedorazila.
Lucie Bílá nakonec nedorazila. (profimedia.cz)

Nejžhavějším tématem na setkání miss po 30 letech bylo odmítnutí Lucie Bílé (53). Ta na poslední chvíli totiž odřekla vystoupení na zmíněné akci a všechny dámy dle Sedmičky řešily, zda to zapříčinila přítomnost dávné sokyně Pavlíny Babůrkové (46).

Na setkání miss po 30 letech měla vystoupit Lucie Bílá a ke konci měla dokonce k přítomným bývalým »misskám« promluvit. Nakonec však pozvání na poslední chvíli odřekla a poprask byl na světě. Královny krásy se prý hned začaly bavit o tom, že zpěvačka pravděpodobně nedorazila kvůli Pavlíně Babůrkové, která Bílé před lety přebrala partnera, otce syna Filipa, podnikatele Petra Kratochvíla.

„Máte pravdu, že tam Lucka měla být. Dokonce tam měla i zpívat. Byli jsme domluveni, že na závěr řekne pár slov a zazpívá písničku. Na místě byla i její aparatura. Jenže ráno volala, že jí nějak není dobře, a my jsme jí samozřejmě řekli, ať zůstane doma, protože zdraví je přednější… To, že by odmítla přijet kvůli Pavlíně Babůrkové, je blbost. Nechci říct, že jsou nejlepší kamarádky, ale rozhodně spolu mají naprosto korektní vztah… Osobně jsem se lucky ptal, jestli jí tam Pavlína nebude vadit, a jednoznačně řekla, že vůbec… Celé ty roky se potkávají, jsou v kontaktu kvůli dětem, takže skutečně se žádné drama neděje,“ řekl časopisu Sedmička Miloš Zapletal, zakladatel novodobé Miss České republiky.  

 Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
soure06@gmail.com
23. 4. 2019 • 15:52

a ona jeste nekoho zajima, to bych se divila

-bello-
22. 4. 2019 • 20:25

Proč by se měla Bílá stýkat s Babůrkovou a Kratochvílem kvůli dětem?To Babůrková honem začala rodit jedno dítě za druhým, jak vzteklá, Bílá má jen 1 syna a to s Kratochvílem, ne s Babůrkovou a syn se s otcem stýkal a Bílá povinně korektně holt taky.Řekla bych, Bílá na to vůbec kejvnout neměla, notabene co ona - (sama blbka) by tam těm echt blbkám modelínám a Miskám ( a la Prachařová a spol.) mohla asi tak vykládat.

ivoadler
22. 4. 2019 • 17:31

Za korektnost se může skrýt cokoliv, zvláště když je politická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.