Čížkovský z Copak je to za vojáka před soudem: Žalují ho o statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Čížkovský z Copak je to za vojáka před soudem: Žalují ho o statisíce!

Václav Čížkovský
Václav Čížkovský (Robert Klejch)

Už podali návrh na insolventní řízení. Lidé a firmy, kterým již několik let údajně dluží firma BCD CZ s.r.o., v níž figuruje bývalý ředitel Branického divadla herec Václav Čížkovský (54), se spojili a chtějí na společnost vyhlásit konkurz. Dluží jim prý statisíce.

Věřitelům došla trpělivost. Mezi postižené patří např. herečka Uršula Kluková (77), režisér Michael Tarant (66), obecní úřad Prahy 4 i produkční Michaela Brichcínová (55). Ta byla včera přímo u soudního jednání. „Pracovala jsem pro BCD jako tajemnice divadla, obchodní zástupce i produkční rok,“ řekla Aha! Brichcínová. Místo dohodnutých pětadvaceti tisíc hrubého měsíčně neviděla ani korunu. Přitom podepsala pracovní smlouvu. „Ta byla krátce po podepsání zrušena dohodou,“ tvrdil právník žalované strany, ale neměl na to žádný doklad. Předsedkyně soudu ortel nevyřkla, odložila jednání na 6. května.

 Uršula Kluková na 80 Krampola: Jirka, jediný z mužů zůstal jako kamarád! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.