ROZČAROVÁNÍ! Šafářová o vztahu s Plekancem: Takhle jsem si to určitě nepředstavovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ROZČAROVÁNÍ! Šafářová o vztahu s Plekancem: Takhle jsem si to určitě nepředstavovala!

Tenistka Lucie Šafářová pózovala pro Sport Magazín
Tenistka Lucie Šafářová pózovala pro Sport Magazín (Michal Beránek (Sport))

Dlouhou dobu mlčela, teď ale tenistka Lucie Šafářová (32) opět promluvila o soukromém životě a také situaci, která panuje mezi její láskou Tomášem Plekancem (34), který se rozvádí se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39).

Poté, co hokejista označil Šafářovou za svou oficiální partnerku, zájem o tenistku rapidně vzrostl, což jí není příjemné, přesto ale věří, že se to časem uklidní. „Takhle jsem si to určitě nepředstavovala. Věřím, že se to uklidní, myslím si, že už to nikoho ani nemůže bavit,“ řekla Šafářová pro Sport Magazín.

Šafářová si o sobě v poslední době přečte zejména v souvislosti s rozvodem Plekance a Vondráčkové. Podle některých je totiž tenistka příčinou rozpadu jejich vztahu, což popírá. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili s Luckou Vondráčkovou sami,“ řekla v magazínu Pátek Lidových novin.

V rozvodové bitvě svého současného partnera a zpěvačky se Šafářová pokouší držet v ústraní a do jejich sporu se neplete. „Mám čisté svědomí. Snažím se být v pozadí, musí si to vyřešit oni mezi sebou. Absolutně do toho nezasahuju. Každopádně mě mrzí, když se objevují fámy, které nejsou pravdivé. Ale to, bohužel, asi nezměním,“ svěřila se tenistka magazínu.

 

Křičím, když padne gól, hlásí fanynka brněnské Komety Šafářová:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
17. 4. 2019 • 02:20

Kdyz uz jsme u te moralni a mravni urovne, zapominate na to, ze Lucie Vondrackova byla tajna milenka fotbalisty Ujfalusiho, ktery mel manzelku a deti.. Plehanec si s nevernou primadonou Vondrackovou si moc pohody neuzil. Bohuzel ani decka ne.. Luca promarnila zivotni sanci. Sanci mit fajn chlapa a peknou rodinu. Svrbela ji tak dala. Rodina pro ni nic neznamenala..

fido2
16. 4. 2019 • 10:12

Dlouhé nohy a krátké nožičky...ti dva se k sobě hodili, ale tak před šesti lety.

miasek
15. 4. 2019 • 20:09

Snažím se být v pozadí! Jako to ji mame tleskat, ze milenka se do rozvodu neplete?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.