Policie o obviněném: Ukopal k smrti vlastní matku (†73)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie o obviněném: Ukopal k smrti vlastní matku (†73)!

Dům, kde ve čtvrtek v noci zasahovala policie.
Dům, kde ve čtvrtek v noci zasahovala policie. (Foto PČR)

Ve vazbě skončil muž (51), který měl ve čtvrtek v noci brutálně ubít vlastní mámu (†73). Ta v nemocnici zemřela, povedenému synovi hrozí až 18 let ve vězení nebo i výjimečný trest.

Byl obviněn z vraždy ve stadiu pokusu. Zraněná žena ale i přes veškerou péči v nemocnici zemřela. Povedený syn se tak nejspíš dočká překvalifikování obvinění z pokusu na dokonanou vraždu. Vzhledem k brutalitě útoku by mu mohl hrozit i výjimečný trest. 

Bil ji pěstmi
„Ženu měl brutálním způsobem napadnout, bil ji pěstmi do hlavy, mlátil hlavou o zem a použil i kopy nohou,“ vypočetla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Časté hádky
Syn chodil mámu navštěvovat do jejího bytu v mariánskolázeňském činžáku. Podle sousedů se často hádali. Hluk a nadávky byly slyšet i ve čtvrtek v noci. Situaci přijeli proto uklidnit policisté, uvnitř bytu je ale čekal hrůzný nález. Na zemi ležela v bezvědomí zbídačená seniorka.

Letecky, ale pozdě
„Napadená byla v kritickém stavu letecky transportována k ošetření do plzeňské nemocnice,“ uvedla Týřová. Ani tam už jí ale nebylo pomoci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.