Dominika Gottová: Vážný důvod k odmítnutí táty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika Gottová: Vážný důvod k odmítnutí táty

Dominika odmítla vystoupit v dokumentu o otci. Oba ale mají odlišné vysvětlení.
Dominika odmítla vystoupit v dokumentu o otci. Oba ale mají odlišné vysvětlení. (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Spor mezi Karlem Gottem (79) a jeho nejstarší dcerou Dominikou (45) o tom, proč nevystoupí v právě natáčeném dokumentu o svém otci, graduje. Zpěvák tvrdí, že se mu omluvila kvůli tomu, jak aktuálně vypadá. Gottová ale vidí vše jinak! 

Vše začalo povzdechnutím Slavíkovy dcery, že ji nikdo neoslovil, aby v chystaném filmu dokumentaristky Olgy Špátové (35) vystoupila. Myslela si, že nedávná nabídka od táty, kterou dostala, se týkala poskytnutí rozhovoru o jejím soukromí, a ne o fenoménu jménem Gott.

Vytočen doběla
To ale Karla vytočilo doběla! „Pravda je taková, že jsem dvakrát telefonicky požádal Dominiku, aby v připravovaném dokumentárním filmu o mé osobě vystoupila. Dominika dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat,“ napsal na začátku týdne deníku Aha! Gott.

Sražena na kolena
Dominiku tatínkova slova srazila na kolena a nevěřila svým očím a uším. „Tohle řekl? Odmítla jsem svou účast v dokumentu z určitého závažného důvodu, který jsem tátovi vysvětlila. A táta to pochopil,“ napsala Dominika z Finska deníku Aha! s tím, že už se k záležitosti nechce vracet.

Pravý důvod?
Co bylo ale oním závažným důvodem, pokud nešlo o její současný vzhled, jak tvrdí Gott? Nutno připomenout, že Dominika se skutečně pod tíhou starostí o nemocného tátu i manžela Tima Tolkkiho (53), který bojuje s maniodepresemi, změnila a sama začala mít psychické potíže. Dělá ale vše pro to, aby se dala opět rychle do pořádku.

Chce přiletět! Sama?
Na oslavu 80. narozenin svého táty letos v červenci hodlá Dominika z Finska přiletět. Zatím neví, jestli s ní dorazí manžel Timo, který v posledních týdnech bojoval s dalšími ataky maniodepresí. Jeho stav se ale podle aktuálních informací z Finska zlepšil.

Dominika Gottová se v dokumentu Olgy Špátové o slavném otci neobjeví: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
soorry
15. 4. 2019 • 11:53

Dominika se jen řečmi zviditelňuje a nic, začíná být zapšklá věkem, děti nemá, roky přibývají, krása ubývá. Využívá jen jméno a slavného otce, s tím ale moc nepochodí. Dokument není o ní, tak může být bez ní. Má ještě dceru Lucii, od ní má i vnuky, tak může ukázat ji kluky.

aveneta
15. 4. 2019 • 11:24

Složitý život "celibrit" přináší problémy v možném dědiství....v normální rodině je to jednodušší, ale u těch mimomanželských dědiců nastává problém, neřku-li rvanice o ono děditství, to by si měl dědoušek Gott uvědomit a udělat v tom jasný pořádek

1pravda1
15. 4. 2019 • 10:18

Mám spíše pocit, že ačkoliv přepsal na Ivanu a její matku veškerý majetek, tak ho chce Ivana ještě poštvat proti dcerám, která má z jiných vztahů. Ona Dominiku nemusí a starého pána zmanipulovat je pro ni hračka, dělá to celý svůj život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.