Hana Krampolová: Dostala roli ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Krampolová: Dostala roli ve filmu!

Krampolova manželka Hanka po propuštění z blázince má pro co žít
Krampolova manželka Hanka po propuštění z blázince má pro co žít (Foto Aha! – Daniel Černovský, Marek Pátek, Karel Kopáč, ara)

Samá herecká esa obsadil Tomáš Magnusek (34) do svého chystaného filmu Plavčík. Na plátně by se měli po delší době sejít Petr Nárožný (80), Josef Dvořák (75) a Luděk Sobota (76). Titulní postavu ztvární Jiří Krampol (80) a roli dostala také jeho manželka Hanka (57). A není to žádný štěk – původně ji měla hrát Uršula Kluková (77)!

Magnusek točí snímek podle scénáře, na němž se podílel i osvědčený Petr Markov (73), který je podepsaný pod trilogií Slunce, seno... či Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.

Pro Petra Nárožného s Pepou Dvořákem je to splněné přání. „Nejsou už pro nás role, nikdo nás nechce, a my bychom si spolu ještě tak rádi zahráli...“ stýskal si Nárožný koncem loňského roku. „Nejsme už bohužel v kurzu,“ doplnil ho Dvořák, když oba křtili cédéčko pohádek. Uběhlo ale pár měsíců a pánové se po drahně let spolu opět sejdou před filmovou kamerou.

„Přímo mě blaží, s jakými hereckými skvosty a kamarády si ve fimu zahraju. Těším se jako malej!“ svěřil Aha! Krampol. V dalších rolích diváci spatří také Jana Přeučila (82), Ivanku Devátou (83), Martina Dejdara (54) a také Hanku Krampolovou. Ta podle informací Aha! získala roli uklízečky, kterou měla původně hrát právě Uršula.

„Pořádně se vyřádím,“ řekla Aha! Hanka, kterou teprve před necelým měsícem propustili z blázince. „Nepiju, přestávám kouřit, musím něčím žít, abych neměla ani chviličku času. A hraní pro mne bude asi ten nejlepší lék. Navíc mě to baví. Cvičím si to doma před Jirkou a před zrcadlem,“ dodala bývalá učitelka v mateřské škole. Rozhodla se, že nastal čas, aby rozjela hereckou dráhu.

 Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jannna
15. 4. 2019 • 10:53

Asi potřebují peníze. Dneska je kde kdo herečka,režisér atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.