Ostuda v královské rodině: Má princ utajeného syna!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ostuda v královské rodině: Má princ utajeného syna!?

Královská rodina na balkóně Buckinghamského paláce.
Královská rodina na balkóně Buckinghamského paláce. (EPA, Reu)

Kolem královské rodiny se začaly šířit další šokující zvěsti. V rodině se totiž údajně objevil nemanželský potomek. Rozvedení rodiče princezen Eugénie (30) a Beatrice (31), sestřenic princů Harryho (34) a Williama (36), mají prý ještě jedno dítě.

Sarah Ferguson a princ Andrew podle webu Jeden Deň Plus svoje manželství nikdy nenaplnili podle svých představ. Zejména proto, že velmi toužili zplodit mužského potomka, což se jim nepodařilo. Namísto toho přivedli na svět princeznu Beatrice a Eugénii. Jenže utajený zdroj královského páru teď tvrdí, že syna mají. Jenže ho vychovává někdo jiný!

Údajným potomkem bratra prince Charlese by měl být Peter Philips (41), kterého vychovávali jako vlastního rodiče princezna Anna a Mark Philip. Všechny tyto spekulace a obvinění ale odmítla a popřela samotná Sarah Ferguson. Její argumentace? Petera Phillipsa prý jen milovali jako vlastního. Proto ho také často nazývali malým chlapečkem. Prý byl jakousi náplastí na duši a útěchou, když se manželství tohoto páru před 23. lety rozpadlo.

Peter byl prý chlapcem, po kterém vždy velmi toužili. Jenže kvůli rozvodu už své plány nenaplnili. Matkou chlapečka je prý ale princezna Anna.



Přečtěte si
tmspetr
13. 4. 2019 • 13:53

--_Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

martalista@...
12. 4. 2019 • 21:31

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >>>> www.SlimExtrem.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.