Vymyslel si únos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vymyslel si únos!

Muž se ukryl v Klatovech.
Muž se ukryl v Klatovech. (Foto wikipedia)

Jako pára nad hrncem zmizel chlápek (52) z Domažlic. Na mobil, který nechal doma, přišla druhý den děsivá zpráva. Polekaná partnerka (47) zavolala policii. Trnula strachy, myslela, že muže někdo unesl.

Podivný příběh se odehrál na konci března. Ten den muž odešel normálně ráno do práce, ale domů už nedorazil. Jakoby se po něm slehla zem.



Celostátní pátrání

Druhý den mu pípla na mobilu špatně česky napsaná zpráva. „Jestli chcete přítele na spatek, nevolejte policii,“ četla s hrůzou mužova partnerka. Okamžitě si pomyslela, že ho někdo unesl a zalarmovala policii. Ta po muži vyhlásila celostátní pátrání. Zanedlouho se ho podařilo najít v Klatovech. Byl úplně v pořádku.


Chtěl čas pro sebe

„Uvedl, že byl přepaden třemi neznámými muži a odvezen do Klatov,“ popsala jeho tvrzení policejní mluvčí Dagmar Brožová. Jenže postupně vyplývaly na povrch různé nesrovnalosti. „Muž se poté přiznal, že si celý únos vymyslel, jelikož si potřeboval zařídit nějaké věci sám bez přítelkyně, která je hrozně žárlivá, a chtěl čas sám pro sebe,“ dodala Brožová.

Policie to odložila

Podivnou zprávu si na mobil také poslal sám. Pro policisty tak vše skončilo a případ odložili. Chlápek ale bude mít hodně co vysvětlovat doma své žárlivé partnerce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.