Příprava na oslavu 80. narozenin. Karel Gott: SMUTNÁ SLOVA O DCEŘI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Příprava na oslavu 80. narozenin. Karel Gott: SMUTNÁ SLOVA O DCEŘI!

Karel Gott s dcerou Dominikou
Karel Gott s dcerou Dominikou (Profimedia.cz a archiv D. Gottové)

Slova nejstarší dcery Karla Gotta (79) o tom, že ji nikdo neoslovil kvůli právě natáčenému televizním dokumentu o jejím otci, mají nepříjemnou dohru! Deníku Aha! se ozval sám Slavík a řekl, jak to bylo...

„Pravda je taková, že jsem dvakrát telefonicky požádal Dominiku, aby v připravovaném dokumentárním filmu o mé osobě vystoupila. Dominika dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat. Její rozhodnutí mě mrzí, ale nezbývá mi, než jej respektovat,“ napsal deníku Aha! Gott.

„Myslela jsem, že jde o rozhovor o mém životě, proto jsem odmítla. Pokud jde o mého otce, nemám problém o něm mluvit. Miluji ho,“ sdělila v reakci na tátova slova.

Nejstarší Slavíkův potomek se v posledních letech velmi změnil. Má starosti o nemocného manželka Tima (53), který stále bojuje s maniodepresemi a strach o nemocného tátu, který před třemi roky prodělal rakovinu mízních uzlin.

A hlavně má Dominika ustarané dny kvůli nemocné mamince Antonii (82). Tohle všechno se na milovnici tvrdé muziky projevilo a začala mít sama psychické potíže. Kvůli nim přibrala a viditelně se změnila. Proto má strach vyjít před kameru?

 Karel Gott trpí velkými bolestmi! A Naďa Urbánková skončila v nemocnici na kardiologii!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
11. 4. 2019 • 00:00

Dědula už nám blb ne.Dejte s tím už pokoj... koho to zajímá....

jannna
10. 4. 2019 • 15:45

Holka to nemá lehké,všichni ti nejbližší nejsou zdravotně na tom dobře,se vším se musí vypořádávat sama. Nemá se ani komu s tím svěřit.

mbmb
10. 4. 2019 • 11:15

to je clanek o nicem plny hrubek co ta kostata = pisalci od Libus nasmoli.Ukradnou z Facebook co se da a pisi voloviny.Deda Gott nic nerika, je rad ze vyleze schody a jeho dcery nikoho nezajimaji vcetne manzelky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.