Nečekaná reakce Vondráčkové na slova Šafářové: Tohle vzkázala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaná reakce Vondráčkové na slova Šafářové: Tohle vzkázala!

Reakce Vondráčkové na sebe nenechala dlouho čekat.
Reakce Vondráčkové na sebe nenechala dlouho čekat. (FOTO: Profimedia.cz, Sport – J. Legner, Herminapress.cz, Facebook.com, ara )

Před pár dny tenistka Lucie Šafářová (32) popsala, jaký vztah má s dětmi Tomáše Plekance (36), který se rozvádí s Lucií Vondráčkovou (39). Šafářová jejich vztah hodnotila velmi kladně a to očividně nenechala chladnou právě zpěvačku, která na její vyjádření reagovala.

V magazínu Pátek Lidových novin se Šafářová o synech rozvádějícího se páru zmínila a popsala, jaký má s nimi hezký vztah. „Mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi,“řekla tenistka.

Kromě toho také řekla, že sama v budoucnu chystá rodinu a vyjádřila se k tomu, že je údajně příčinou rozpadu manželství Plekance a Vondráčkové. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami,“ řekla pro magazín Šafářová.

A reakce na její slova na sebe nenechala dlouho čekat. Vondráčková na sociální síti zveřejnila příspěvek, kde cituje slavného německého filozofa Friedricha Nietzscheho.„Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.“

 

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
JaNat
13. 4. 2019 • 17:52

mbmb - udělala rodinné zázemí? Jasně, nevařila, o děti se staraly chůvy a lítala jak potrhlá do Česka za milencem a kariérou, ty musíš mít snad omáčku v halvě.

tmspetr
13. 4. 2019 • 13:52

=_Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

jackpot
11. 4. 2019 • 01:47

Nelze diskutovat. Příspěvky se neřadí k danému uživateli.

jackpot
11. 4. 2019 • 01:45

Vondráčková byla tajnou milenkou Ujfalušiho. Ten byl v té době ženatý a měl malé děti.. sám to řekl. To jen pro pořádek. Paní Plekancová ji hodně pomáhala. Přijela i po porodu, aby Lucií pomohla a byla ji oporou. To její vlastní matka neudělala. Ta do Kanady za ní ani za dětma nejezdila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.