Zpěvačka Petra Janů (66) v slzách: Zemřel její kapelník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zpěvačka Petra Janů (66) v slzách: Zemřel její kapelník!

Petra Janů.
Petra Janů. (Mária Rušinová)

S jeho kapelou Golem vystupovala 35 let. „Věděla jsem, že je nemocný, ale nevěděla jsem, že zemřel,“ říká zpěvačka Petra Janů (66) smutně na zprávu, že kapelník Jan Václavík (†75) je už v muzikantském nebi.

Petra se saxofonistou a jeho Golemem vystupovala víc než polovinu života. „Měla jsem ho moc ráda. Byl nejen skvělý hudebník, což dokážu ocenit, ale taky člověk s velkým smyslem pro humor. Dovedl složité chvíle a třeba i únavu a stres přetavit na srandu,“ chválí vlastnosti zesnulého. „Doufám, že si to v té dobré partičce tam nahoře s kamarády náležitě užije,“ dodává zpěvačka.


Těžká cukrovka si vybrala krutou daň. Přivedla Václavíka už loni na sklonku roku do vinohradské nemocnice. „Honza několik posledních týdnů už nemohl ani mluvit, selhávaly mu všechny důležité orgány,“ prozradila deníku Aha! zdrcená vdova, zpěvačka Vlasta Kahovcová (75), která s Jarmilou Gerlovou (75) a Jitkou Zelenkovou (68) doprovázela Karla Gotta (79). Milovaného muže měla po boku padesát let, zemřel jen deset dní před jejich zlatou svatbou – brali se 18. dubna 1969. „Je to velká ztráta, byl vlastně můj celý život. Ale snažím se to brát tak, že už ho nic netrápí a nebolí,“ svěřila se Vlasta smutně.

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Tomáš Mokroš
16. 4. 2019 • 22:48

U rádoby zpěvačky se není čemu divit. Nechodí zásadně na pohřby, vyhýbá se starým a dobrým přátelům, ukončuje vztahy s lidmi, se kterými se znala celý život a obklopuje se lidmi, o kterých ona i oni ví naprostý s prominutím prd. Kdyby žil Michal, bylo by vše naprosto jinak. Tohle, co teď provádí v životě a předvádí na pódiu, je k pláči... Byla dobrá. Ale bohužel - bejvávalo. Její zpěv ještě před pár lety se dal poslouchat. Dnes kokrhá jako slípka...

ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:17

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

ivoadler
9. 4. 2019 • 10:04

Kapelníkovi bylo 75. Výstraha pro všechny sedmdesátníky: pokud ještě pracujete, hned toho nechte!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.