Rvaček dětí přibývá: Za výtržnictví až rok vězení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rvaček dětí přibývá: Za výtržnictví až rok vězení

Osmák z Třebíče před školou zbil dívku, která se v bitce zastala kamaráda!
Osmák z Třebíče před školou zbil dívku, která se v bitce zastala kamaráda! (YouTube)

Dvě party dětí si domluví místo a tam se surově poperou! Policie včera oznámila, že rozkryla řadu případů rvaček mladistvých v Praze.

Do hledáčku policie se dostala především tvrdá rvačka dvou chlapců na Proseku, která se dostala na sociální sítě i do médií loni v prosinci. „Policie aktéry incidentu, kteří jsou mladiství, ztotožnila a nyní s nimi probíhají úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ řekl policista Jan Daněk. Jak policie zjistila, ve skutečnosti se jednalo o dva kamarády. Ti spolu po bitce odešli dokonce na pivo. Mladistvým účastníkům podobných bitek ale i v takovém případě hrozí až rok vězení.

Přečtěte si
6010
9. 4. 2019 • 16:19

A diví se někdo? Měsíce před, jdou upoutávky v televizi na bojový sport MMA v pražské Areně, pak z toho ukazují ty nejhorší záběry, filmy jsou o samém zabíjení a rvaní, tak si to ty děti holt zkouší také a natáčejí si to.Hnusná doba, hnusná mládež.Zkažená,odporná.Ale když to mají po domluvě, tak ať se tam třeba umlátí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.