Malý Afričan z Krejzových: TO SE PODRŽTE! Utajený pravnuk Pyšné princezny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Malý Afričan z Krejzových: TO SE PODRŽTE! Utajený pravnuk Pyšné princezny!

Pravnuk Vránové chodí ještě na základní školu, ale díky tomu, že se zajímá o herectví, získal malou roli v seriálu Krejzovi.
Pravnuk Vránové chodí ještě na základní školu, ale díky tomu, že se zajímá o herectví, získal malou roli v seriálu Krejzovi. (Foto FTV Prima, ara)

Geny se zapřít nedají! V případě vnuka Pyšné princezny Aleny Vránové (86) to platí dvojnásob. Samsidin Nyass (14) po prababičce a pradědečkovi Vladimíru Rážovi (†77) zdědil herecký talent a po tátovi z Afriky exotický vzhled!

Kudrnatý chlapec má za sebou dokonce i první větší hereckou zkušenost před kamerou v seriálu Krejzovi.



„Na skupinu afrických dětí na výměnném pobytu jsme hledali několik chlapců přes castingové agentury a mezi nimi jsme našli i Sama,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že chlapec měl tři natáčecí dny. Už dnes, až se večer objeví na obrazovce, určitě udělá radost prababičce Aleně Vránové, která na pravnuky nedá dopustit.

Zničila si život

Už dnes, až se večer objeví na obrazovce, určitě udělá radost prababičce Aleně Vránové, která na pravnuky nedá dopustit. „Mám radost z toho, jak rostou tři synové mé vnučky Terezy. Jen občas smutním, že se tak děje nějak moc rychle,“ přiznala předloni herečka, pro kterou je to velká satisfakce za to, čím si musela projít se svou jedinou dcerou. Markéta si léta ničila zdraví alkoholem a předčasně zemřela v roce 2014 na celkové selhání organismu. Vránová se tak upnula na svou vnučku Terezu (38), která se jí postarala o tři pravnuky, z toho dva mají otce s exotickými kořeny.

Když se princezna zamiluje...
Alena Vránová (86)
Hned po prvním dnu natáčení Pyšné princezny mezi vdanou herečkou a ženatým hercem přeskočila jiskra. „Vladimír byl pohledný muž s obrovským charismatem. Zpočátku jsme příběh Krasomily a Miroslava hráli, ale pak jsme do té pohádky vložili kus opravdické lásky,“ netajila Vránová, která s Rážem přišla do jiného stavu.


Vladimír Ráž (†77)
Manžel herečky
V hereckém svazku se 4. května 1958 narodila dcera Markéta. Zpočátku manželství fungovalo a oba herci své vymodlené dítě zbožňovali. Jenže manželství kvůli nevěrám zkrachovalo. „Tátu chtěla každá a on kolikrát neodolal. Měl různé avantýry, milenky a snad i nějaký vážnější vztah s nějakou baletkou. Mámu to pochopitelně štvalo,“ svěřila před lety Markéta, jejíž rodiče se rozvedli, když jí bylo osmnáct.

Markéta Rážová (†55)
Dcera Vránové V roce 1979 se jí narodila dcera Tereza a v roce 1986 se rozvedla, protože Terezin otec propadl drogám. Podruhé se provdala za Belgičana, ale ani tento vztah nevydržel. Přestože vystudovala jazyky na pražské filozofické fakultě a byla úspěšnou majitelkou agentury s průvodci pro cizince, propadla alkoholu, který ji připravil o majetek i život. Zemřela před pěti roky na selhání organismu.

Tereza Antonie Nyass (38)
Vnučka Vránové
Zatímco dcera Vránové radost nedělala, vnučka, která své matce dokonce hodně pomáhala, je pravým opakem. Zavolala záchranku, když jí bylo nejhůř. Navštěvovala ji v nemocnici, a dokonce spolu s babičkou Alenou zařídila, že se přestěhovala z Prahy do Vlašimi. Vránové se postarala o tři pravnuky. Dva mají exotického otce, hudebníka Papise Nyasse (45).


Samsidin Nyass (10)
Pravnuk Vránové
Pravnuk Vránové chodí ještě na základní školu, ale díky tomu, že se zajímá o herectví, získal malou roli v seriálu Krejzovi.

Nadaná zpěvačka a herečka
Kromě vystupování v kapele Yellow Sisters se Tereza věnuje svému sólovému projektu a hudebně výtvarnému slovanskému projektu Řeky a Atmosférický sbor. Od roku 2015 vede prostor pro hudbu a tanec Malaika. Je také lektorkou v osobním rozvoji skrze hlas, rytmus a pohyb. Věnuje se výuce angličtiny dle poznatků o mozku. Je členkou divadelní improvizační skupiny Dámská hnízda a No a. Spolupracuje s neziskovou organizací Wontanara, působící v Guineji. A v neposlední řadě vede vzdělávací zážitkové semináře.

Krejzovi: Michal Suchánek jako zaříkávač hadů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:16

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

defakto
9. 4. 2019 • 15:14

... tak už nám i Prima bude nabízet černoušky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.