Očistec sloužících odhalen: Tohle dělají za královskou rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Očistec sloužících odhalen: Tohle dělají za královskou rodinu!

Královská rodina
Královská rodina (profimedia.cz)

Nejlepší servis má jednoznačně nejoblíbenější anglická rodina. O členech královské rodiny je už známo, že mají spoustu neuvěřitelných požadavků, zvyků a manýrů a tak není divu, že se služebnictvo v jejich obydlích pořádně zapotí. Co vše má za úkol?

Jsou věci, které za členy královské rodiny obstarává služebnictvo. To je samozřejmě dobře placeno i za to, aby si co nejvíce věcí nechávalo pro sebe. I tak se na veřejnost dle feminity.sk dostalo pár informací o tom, co za královnu, prince, vévodkyně a další monarchy dělají jejich sluhové a služky.

Královna Alžběta II.

Královna sice nemá ráda chlad, ale i tak si vyžaduje každý den koupel v maximální teplotě 16,7 stupně Celsia. Navíc si prý potrpí na růžové mýdlo a růžovou houbičku – tu jí musí služebnictvo dle informací umýt v citronové vodě se solí.

Princ Charles

Následník trůnu má prý největší nároky ze všech. Každý den chce mít vyžehlení pyžamo a šňůrky v botách a na zubní kartáček mu musí služebnictvo dát vždy stejné množství zubní pasty. Tyto nesmyslné drobnosti si prý opravdu nechává obstarávat od sluhů a vyžaduje toho mnohem a mnohem více.

Princ William a Kate Middletonová

William a jeho Kate prý toho od služebnictva moc nepotřebují. Vévodkyně z Cambridge dokonce museli přemlouvat, aby svolila k najmutí chůvy pro její ratolesti. Jediné co vyžadují každý den je to, aby teplota v jejich ložnici byla vždy nastavena na jednadvacet stupňů, pod polštářem milují levandulové pytlíčky a s oblibou si dají černý čaj těsně před uložením do pohodlné postýlky.

Princ Harry a Meghan Markleová

Bývalá herečka Meghan Markleová je známá tím, že to umí pořádně roztočit s penězi královské rodiny. Proto by všichni očekávali, že právě ona bude i nejnáročnější k najatým pomocníkům. Jak už jste se dočetli, noční můrou sluhů a služek je však princ Charles, i tak má Meghan oproti zbytku velmi vysoké nároky. Markleová například vyžaduje šálek čaje okamžitě po probuzení a chce mít připravené vyhřáté papuče u postele, protože nesnáší zimu.

 Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:14

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

fido2
8. 4. 2019 • 14:11

Už je zrušte. Je to středověký přežitek. Proto nemůžou do unie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.