Královna Alžběta II. důrazně zavelela: Meghan nesmí nosit šperky po Dianě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Královna Alžběta II. důrazně zavelela: Meghan nesmí nosit šperky po Dianě!

Alžběta II. , Meghan Markleová
Alžběta II. , Meghan Markleová (Foto Profimedia.cz)

Zpočátku se zdálo, že je Meghan (37) velkou oblíbenkyní Alžběty II. (92). Společně se chichotaly, báječně si rozuměly... Jenže od loňské květnové svatby s princem Harrym (34) to v paláci vře. A zlí jazykové tvrdí, že právě vévodkyně Meghan je ta, kdo dělá v královské rodině zlou krev.

Kvůli ní už z paláce odešlo několik poddaných, ve sporu je prý i s Kate (37), manželkou prince Williama (36). Poslední kapkou ale pro královnu údajně bylo to, když Harry ještě před svatbou pronesl »památnou« větu: „Co Meghan chce, to Meghan dostane!“ Snad možná proto, aby královna ukázala, kdo je v paláci pánem, vydala nové rozhodnutí: Meghan nesmí využívat šperky z královské kolekce – a to ani ty po princezně Dianě! To Kate se žádná podobná omezení netýkají. Důvod? Je to prý otázka hierarchie, v královské rodině má totiž vyšší postavení než právě Meghan.

Dupla si a má vlastní porodní tým
Co nevidět Meghan na svět přivede královské dítko. Místo toho, aby byla v klidu, dupla si i v případě porodu. Obešla totiž královnu a sestavila si vlastní porodní tým, který povede nejmenovaná lékařka. Přitom podle protokolu nemohou být královnini lékaři zcela vyloučeni. Z původního týmu »vyšoupla« i gynekology Alana Farthinga a Guye Thorpe-Beestona, kteří platí za naprostou špičku v oboru, a na svět přivedli i všechny tři děti vévodkyně Kate.

William byl tajný agent
Jako James Bond alias agent ve službách Jejího Veličenstva se mohl cítit princ William (na snímku). Jak včera oznámil Kensingtonský palác, v posledních třech týdnech pracoval po boku agentů v britských bezpečnostních a zpravodajských službách MI5, MI6 a GCHQ. Trval prý na tom, aby byl považován za obyčejného zaměstnance a říkalo se mu Williame. Stal se mj. členem protiteroristických týmů, a účastnil se dokonce i jejich operací. „Byl to pro mě zážitek pokory,“ uvedl.

 

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
15. 4. 2019 • 17:12

podle mně to je vpořádku královna musí stanovit rozdíl mezi přímou vládnoucí větví a provinčními šlechtici jako budou sussexové,at se to američance nelíbí,je to jedno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.