Zaskočená Dominika Gottová: VYNECHALI JI Z POCTY TÁTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zaskočená Dominika Gottová: VYNECHALI JI Z POCTY TÁTOVI!

Vztah Gotta s dcerou Dominikou za posledních deset let ochladl.
Vztah Gotta s dcerou Dominikou za posledních deset let ochladl. (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

V den 80. narozeniny Karla Gotta (79) poběží nový dokument o jeho osobě! Ve snímku, který mapuje hlavně dekádu mezi 70. a 80. rokem Mistrova života, ale evidentně nevystoupí jeho nejstarší dcera Dominika (45). Doteď s ní totiž režisérka Olga Špátová (35) nenatočila ani záběr.

„Nevím, že by se nějaký dokument chystal, nikdo se mnou nic nenatáčel,“ řekla Aha! Dominika, která žije ve finských Helsinkách. „Táta si zaslouží, aby jeho jubileum média připomněla. Ale nikam se rozhodně nevnucuji,“ dodala s jistou vážností v hlase Gottová.

 „Pravda je taková, že jsem dvakrát telefonicky požádal Dominiku, aby v připravovaném dokumentárním filmu o mé osobě vystoupila. Dominika dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce prezentovat. Její rozhodnutí mě mrzí, ale nezbývá mi, než jej respektovat,“ řekl Gott.

Ochladlý vztah
Když Špátová před deseti lety natáčela s Gottem dokument k jeho sedmdesátinám, odletěla režisérka společně se zpěvákem přímo za Dominikou do Finska. A vznikly unikátní záběry, které ukazují, jak moc se dříve měli rádi. Čas oponou trhl a jejich vztah ochladl. Karel kvůli nemocem přepsal veškerý majetek v rodině na manželku Ivanu (43), a to se Dominiky velice dotklo. Ačkoliv nyní tvrdí, že otcovo rozhodnutí respektuje, už to prostě mezi nimi není ono.

Práce ve střižně
Špátová mezi tím tráví hodiny ve střižně a postupně na novém dokumentu pracuje. Červenec, kdy bude Gottovi 80 let, se totiž nezadržitelně blíží. A těžko věřit tomu, že se ještě režisérka s Dominikou sejde. „Probíhá natáčení, více o našem filmu mluvit nechci,“ odmítla cokoliv komentovat Špátová.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

 



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:15

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

bohusf
8. 4. 2019 • 11:28

Dominika je trapna.Cekala na penize...a ted svoji nespokojenost komentuje pres bulvar..Asi vedel, proc se tak rozhodl..a plnym pravem.

jity
8. 4. 2019 • 10:22

Dominiku moc štěstí v životě zatím nepotkalo. Talent žádný, děti také a v manželství asi také neni zrovna šťastná.

jannna
8. 4. 2019 • 09:50

DWEI přesně jste to trefila. Tohle není Gott,co býval,jeho nynější chovani k starším dcerám změnila Ona. Hlavně,ze v dokumentu bude zvětšena Ona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.