Kyklop z Maxim Turbulenc: Zlomil si krček v automyčce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kyklop z Maxim Turbulenc: Zlomil si krček v automyčce!

Pavel Vohnout
Pavel Vohnout (Herminapress.cz)

O velké pozdvižení na posledním rozloučení s Danielem Nekonečným (†52) se postaral také Pavel Vohnout (56) alias Kyklop z těžkotonážní kapely Maxim Turbulenc. Před šesti nedělemi totiž skončil v nemocnici se zlomeným krčkem levé nohy. Zranění si přivodil tak nešikovně, že se za to stydí!

O smůle, která se mu přihodila, informoval koncem února na svém Facebooku. „Tak a jsem v hajzlu! Flákl jsem sebou, odvezla mě sanitka a zítra operace zlomeného krčku levé nohy,“ svěřil se Kyklop na sociální síti. „Žiju a už jsem sešroubovaný jak lego panáček, takže v pohodě. Není to pr*el se znovu učit chodit, a ta bolest, fuj,“ svěřil se chvíli po prodělané operaci.


O to větší bylo překvapení, když o berli dorazil na poslední rozkloučení se svým kamarádem a pěveckým kolegou Danielem Nekonečným (†52). „Asi se mi budete smát, ale zlomeninu krčku jsem si přivodil v automyčce, když jsem se ohýbal pro stříkací pistoli!“ prozradil Aha! Vohnout.

Na motorce vše přežil
„Několikrát jsem na motorce boural ve stotřicetikilometrové rychlosti a nic se mi nestalo. A pak taková banalita!“ posteskl si zpěvák, který má momentálně několikatýdení pauzu ve vystupování.

Kyklop z Maxíků drsně hubne! Přišel už o třetinu váhy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.