Bučkova v latexu: Na sexy postavu se podívali zákazníci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bučkova v latexu: Na sexy postavu se podívali zákazníci

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Foto Aha! - Marek Pátek, Instagram.com)

Neumí se jen tak válet, ale v sexy prádle se na posteli uvolnila. Eliška Bučková (29) si zase jednou zahrála na modelku! Tentokrát byla obklopena latexem a klienty.

Mladá, krásná a stále svobodná brunetka pánské oči potěšila v průsvitném rudém body a latexových kalhotách na sociálních sítích. Fotka byla pořízena v jednom obchodě s nábytkem, kde se během běžného otevíracího dne modelka vysvlékla do spodního prádla a beze studu se mezi zákazníky nechala nafotit. Tahle obdařená kráska toho má víc než dost a proto organizace focení nebyla hned.

„Trvalo mi to 12 let, než jsem si ve svojí práci našla správný balanc. Jeden den si odskočím na molo, další den do divadla, jiný den na focení či moderování, mezitím plánuji tábory a připravuji aktivity pro děti.To mě momentálně naplňuje a jsem vděčná, že si mohu plně užívat každou roli,“ pochvaluje si.

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.