Plekancova láska Šafářová prolomila mlčení: Tohle se Vondráčkové nebude líbit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Plekancova láska Šafářová prolomila mlčení: Tohle se Vondráčkové nebude líbit!

Lucie Šafářová,Lucie Vondráčková
Lucie Šafářová,Lucie Vondráčková (FOTO: Facebook, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Partnerka Tomáše Plekance (36), tenistka Lucie Šafařáová (32) se po celou dobu rozvodové bitvy mezi hokejistou a Lucií Vondráčkovou (39), snaží držet stranou a k celé situaci se nevyjadřovat. Nyní však udělala výjimku a rozpovídala se o plánech do budoucna a vztahu k dětem hokejisty.

Slavná tenistka nedávno ukončila kariéru a nabízí se tedy otázka, zda plánuje založení rodiny. „V budoucnu bych rodinu měla ráda. Teď to není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde,“ svěřila se v magazínu Pátek Lidových novin.

„Mám dvě neteře, navíc mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," prozradila Šafárová.

Tenistka se dala dohromady s hokejistou poté, co Plekanec oznámil na sociální síti rozvod s Vondráčkovou. Od té doby se Šafářová stala terčem tvrdé kritiky a také ji mnozí obviňují z toho, že právě ona může za rozpad jejich manželství. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami," řekla Šafářová magazínu.

Plekanec na Trenérovi roku perlil: Musím teď šetřit peníze, smál se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
10. 4. 2019 • 14:48

jackpot

ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:24

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

fany22
9. 4. 2019 • 06:33

To Vondráčkové hodně ublížilo, že Fr. Vondráček zfalšoval ten návrh. Protože nebýt toho, neměl by Plekanec důvod zveřejnit ten pravý, velkorysý, navíc se tím prozradilo, jak to bylo s úspěchem a konkurzy za oceánem.

jackpot
8. 4. 2019 • 13:09

Prijemna zmena. Safarova pusobi mile a vyrovnane. Fandim ji. Plekanec se o deti postara. Ma je rad. Setrit na nich nebude. To by jim nechtel platit jednu z nejdrazsich skol v CR. Uvedl to take v navrhu rozvodoveho vyrovnani. Ano, presne toho navrhu, ktery FonDracek ucelove zfalsoval a dal do medii..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.