Dál takhle žít Sáblíková nechce: Petr to věděl, už když mi bylo 15... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dál takhle žít Sáblíková nechce: Petr to věděl, už když mi bylo 15...

Martina Sáblíková na tiskové konferenci v Praze
Martina Sáblíková na tiskové konferenci v Praze (Martin Sekanina (Blesk))

Jednatřicetiletá rychlobruslařka prý počká ještě do olympiády v roce 2022 a pak šmitec. Dokonce už asi tuší, co bude dělat. Ono to ale není zase tak těžké uhodnout...

„Nechce se mi takhle žít napořád. Ačkoliv letos to mělo kouzlo, když jsem se po vydařené sezoně vrátila a řekla si: Tak a teď už nikam nemusím. Lehla jsem si na gauč a pustila si v televizi nějaký sport," říká Martina Sáblíková v magazínu MfD s tím, že ještě počká na olympiádu v Pekingu: „Být tam u nějaké rychlobruslařské medaile. Buď mojí, nebo někoho jiného z našeho týmu."

A co potom? Sedmdesátiletý trenér Petr Novák její další kariérní vývoj považuje za hotovou věc! „Petr to věděl, už když mi bylo patnáct. Jo, baví mě, když radím mladším, ale ...Víceméně by se tak pro mě nic nezměnilo," přiznává budoucí trenérka nových rychlobruslařských šampionů.





Přečtěte si
aveneta
6. 4. 2019 • 10:40

jo, jo působí jako mužatka není v ní nic špetka ženskosti, bohužel daň za ty sportovní úspěchy...ale smutná

aveneta
4. 4. 2019 • 14:29

Jako sportovkyně je prvotřídní....zaplatila to však daní ženskosti, tak snad se jí povede po ukončení kariéry udělat ze sebe "ženu"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.