Zášť mezi Meghan a Kate dosáhla vrcholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zášť mezi Meghan a Kate dosáhla vrcholu!

Meghan chce fungovat nezávisle na Kate a Williamovi.
Meghan chce fungovat nezávisle na Kate a Williamovi. (Profimedia)

Vévodkyně Meghan (37) a princ Harry (34) se již brzy dočkají svého prvního potomka. S příchodem miminka se manželům také změní bydlení. Odstěhují se z Kensingtonského paláce, kde bydlí princ William (36) s vévodkyní Kate (37). A aby těch změn nebylo málo, nastávající rodiče nyní představili vlastní profil na Instagramu a tím se definitivně osamostatnili.

Co stojí za rozhodnutím Meghan a Harryho nežít v blízkosti královské rodiny je pro mnohé záhadou. Někteří tvrdí, že za jejich rozhodnutím stojí spory vévodkyně Meghan s vévodkyní Kate, což vzhledem k jejich vztahu je velmi pravděpodobné.

„Královna souhlasila s vytvořením nové domácnosti pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu po jejich květnové svatbě. Domácnost vytvořená za podpory královny a prince z Walesu začne plně fungovat na jaře. Tento dlouho plánovaný krok zajistí trvalou podporu pro oficiální aktivity vévody a vévodkyně poté, co založí svou rodinu a přestěhují se do Frogmore Cottage,“ uvedl podle Revue idnes mluvčí Buckinghamského paláce.

Princ Harry a Meghan chtějí fungovat nezávisle na Kate a Williamovi, a zatím se jim to daří. Podle Revue idnes má také dojít k rozdělení společného dvora synů prince Charlese. Kancelář Williama a Kate zůstane v Kensingtonském paláci, Harryho a Meghanin úřad vznikne nově v Buckinghamském paláci.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu budou mít vlastní tým asistentů, expertů a tiskových mluvčí, který bude zcela nezávislý na Williamově týmu. Meghan také chtěla založit vlastní značku Sussex, která by nebyla závislá na paláci. Alžběta II. ale její nápad zamítla.

 

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.