Mick Schumacher se už prohání ve ferrari a hlásí: Táto, jsem ready! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mick Schumacher se už prohání ve ferrari a hlásí: Táto, jsem ready!

Syn Schumachera valí ve ferrari.
Syn Schumachera valí ve ferrari. (Foto Reuters, facebook)

Lyžařská nehoda ho upoutala na lůžko a odpravila z veřejného života. Pokud ale legendární pilot Michael Schumacher (50) vnímá, může být nesmírně hrdý. Jeho syn Mick (20) už také válí ve ferrari!

12 let a 4 měsíce. Tak dlouho trvalo, než se do formule červené stáje opět posadil »Schumi«. Po slavném otci, který s ferrari na přelomu tisíciletí vyhrál pět titulů mistra světa, se tentokrát do kokpitu nasoukal Mick.


Na okruhu v Bahrajnu ho italský tým testuje, zdali má na to, aby pokračoval v otcových šlépějích. „Už mi ani nevadí, že mě s tátou pořád srovnávají. Jsem prostě jeho syn, za což jsem rád. Vždyť on je nejlepší jezdec v historii F1! A nebýt jeho, nebyl bych tam, kde jsem,“ uznává Mick.


I přes status legendy a náročné vytížení během sezony si totiž Michael vždy našel čas na svou rodinu. Malému Mickovi proto předával zkušenosti už při závodění na motokárách. A bok po boku spolu byli třeba i při osudné lyžovačce v Alpách v roce 2013, při níž Schumacher vyjel ze sjezdovky, spadl na hlavu a poranil si mozek.
Zdravotní stav Michaela se podle všeho moc nelepší, Mickův vzestup mu ale musí dělat radost. »Synátor« loni ovládl celou sérii formule 3, letos závodí ve formuli 2 a postup mezi elitu se zdá nevyhnutelný. „Já jsem ready!“ hlásí sebevědomě »malý Schumi«.

Na video s Michaelem Schumacherem se můžete popdívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.