Princ Harry se prořekl! Meghan porodí dvojčata?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princ Harry se prořekl! Meghan porodí dvojčata?!

Meghan Markle a princ Harry
Meghan Markle a princ Harry (Profimedia)

Kolem těhotenství vévodkyně Meghan je obrovský humbuk už od samého začátku. Nyní se řeší to, zda pod svým srdíčkem nenosí místo jednoho miminka rovnou dvě! Princ Harry totiž dle stars24.cz na jedné z posledních návštěv mnohé naznačil.

Meghan Markleová by podle zjištěných informací měla rodit na přelomu dubna a května. Dle odborníků by příchod na svět mohl však přijít dokonce dříve. Kolem těhotenství vévodkyně ze Sussexu je už od začátku mnoho otazníků a nyní se řeší otázka, zda Meghan nečeká dvojčata. Minulý týden se princ Harry s jeho vyvolenou zúčastnili recepce v Buckinghamském paláci, kde se zrzavý sympaťák dal do řeči s veteránem z války o Falklandy Simonem Westonem.

Ten poté médiím vyzradil, o čem se s princem bavil. Weston dvojici připravoval na to, že si užijí spoustu bezesných nocí a Harry mu prý odpověděl vskutku nečekaně. „Řekl, že pokud budou mít víc než dvě děti, opravdu si užije, co si zaslouží,“ tvrdí stars24.cz. Princ Harry tak prý naznačil, že by Meghan mohla čekat dvojčátka.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
fido2
3. 4. 2019 • 17:32

Doporučuji spolek královský rozpustit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.