ŠPÍNA BEZ PRAVIDEL! Válka Rosolových nabírá nečekané obrátky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ŠPÍNA BEZ PRAVIDEL! Válka Rosolových nabírá nečekané obrátky

Bývalí manželé Rosolovi perou veřejně špinavé prádlo.
Bývalí manželé Rosolovi perou veřejně špinavé prádlo. (Foto: ara)

Začalo to celé docela nevinně, když bývalá moderátorka Michaela Ochotská (34) coby ambasadorka organizace pomáhající matkám – samoživitelkám vyjádřila na sociální síti podporu ženám, jež mají podobný osud jako ona sama. A strhla se nečekaná smršť útočných slov a „podpásovek“, které prozatím nemají konce.

Kdo se neudržel první, byla současná žena bývalého manžela Ochotské Petra Rosolová (33): „Člověk, který za posledních 21 měsíců dostane pouze na výživném a na zajištění budoucích studií syna více než 2 miliony korun, tvrdí, že je matka samoživitelka?! Samoživitelka znamená SAMA ŽIVIT DÍTĚ, kolikrát nemít ani na základní životní potřeby...“ rozlítila se tenistova současná manželka a podle Blesku neváhala svoji předchůdkyni označit  za »chamtivou herečku«, která navíc tatínkovi brání syna vídat.

Proti tomu se ale staví okolí moderátorky. Podle jejich interpretace se Ochotská zřekla vlastních nároků na majetkové vyrovnání výměnou za 65 tisíc korun měsíčně pro syna, aby po necelých dvou letech její exmanžel požádal o snížení alimentů na »pouhých« 15 tisíc! Do celého sporu, který ventilují přes sociální sítě, se teď vložil podle Blesku sám Rosol.

„V době, kdy paní Ochotská zůstala údajně sama a bez pomoci, vydávala jedno předběžné opatření za druhým, aby mi byl zakázán kontakt a styk se synem, a to bez jakéhokoliv důvodu,“ vstoupil do slovní přestřelky s tím, že posledních několik měsíců o kontaktu se synem rozhodoval soud a zdlouhavé psaní právních zástupců.

„Matka našeho syna investovala spoustu času taháním Andrého po doktorech, aby získala ‚důkazy‘ o tom, že jsem pro syna traumatem, fyzicky ho ohrožuji a podobně. Naštěstí odborníci a lidé na svém místě toto chování shledali jako účelové a díky nim jsem syna mohl vidět,“ uzavřel prozatím veřejné praní špinavého prádla Rosol. Jenže tím ještě válka nejspíš zdaleka nekončí…



Přečtěte si
vhtomas22
29. 3. 2019 • 20:24

-[-Najděte nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.