Meghan už nezná míru: Tohle Elton John nerozdýchá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan už nezná míru: Tohle Elton John nerozdýchá!

Meghan již vymýšlí hudební zaměření pro své nenarozené dítě.
Meghan již vymýšlí hudební zaměření pro své nenarozené dítě. (Profimedia.cz, reuters)

Britská královská rodina netrpělivě čeká na příchod dalšího člena. Zatímco jiní se pilně připravují na porod, který je stanoven na duben, ale teoreticky může přijít každou chvíli, vévodkyně ze Sussexu už vymýšlí, jakým směrem bude její nenarozené dítě směřovat a nároky nemá zrovna malé.

Podle britských médií nastávající rodiče vévodkyně Meghan a princ Harry již plánují hudební vzdělání svého prvního potomka. Zahraniční deník The Sun zveřejnil informaci, že se Meghan obrátila na jednoho z nejúspěšnějších sólových umělců Eltona Johna.

Vévodkyně údajně poprosila Eltona Johna, aby jejich dítě učil hrát na klavír. Samozřejmě až bude ve věku, kdy bude schopen sedět sám na židli a dosáhne na klávesy. Známý umělec Meghan přislíbil, že se této nabídky velmi rád zhostí. Odmítnutím by si totiž slavný umělec u královské rodiny mohl pokazit své postavení.

Elton John totiž již pomalu patří mezi členy britské královské rodiny a odmítnutí by jistě znamenalo nemalé následky. Se zesnulou princeznou Dianou (†36) měl blízký vztah a velmi si ji vážil. Nechyběl samozřejmě ani na svatbě Harry a Meghan. S princem Harrym dokonce spolupracují při aktivitách v boji proti AIDS.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vhtomas22
29. 3. 2019 • 20:26

-Najděteee nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

josefvyskoc
28. 3. 2019 • 21:16

Doufejme, ze si alespon pri "vyuce" vezme prezervativ!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.