Opravdu se tolik změnila? Herecký kolega kontroverzní vévodkyně Meghan promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Opravdu se tolik změnila? Herecký kolega kontroverzní vévodkyně Meghan promluvil!

Meghan Markleová.
Meghan Markleová. (Profimedia.cz)

Ještě před vstupem do britské královské rodiny se Meghan Markleová (37) živila jako herečka. Vévodkyně hrála nejen v seriálech, ale také ve filmu. Během své profese se potkala s řadou známých osobností, které na Meghan čas od času vzpomínají, například jako herec Gregg Sulkin.

Teprve šestadvacetiletý herec si s vévodkyně ze Sussexu zahrál v dramatu Anti-Social, který vznikl v roce 2015 a hrání s Meghan si nemůže vynachválit. "Je to jedna z nejkrásnějších a nejskvělejších lidí, které jsem kdy potkal,“ nechal se slyšet Sulkin.

„Všichni ji znají jako princeznu, ale ona je i ve skutečnosti jako princezna. Byla pro mě hvězdou. Jsem velmi pyšný na to, že je součástí i mé země (Velké Británie - pozn.), ve vší upřímnosti, bez zjevného faktu, že jsme spolu byli v kontaktu,“ řekl podle Super.cz. Sulkin.

Herec se také vyjádřil k tomu, co se o Meghan říká, a jak média popisují například její vztah s vévodkyní a její švagrovou Kate Middleton. „Myslím, že způsob, jakým to zvládá… novináři, víte… určitě to pro ni není jednoduché,“ svěřil se Sulkin.

 Meghan Markleová a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.