Životní zlom Chýlkové a Krause: Konečně se vzali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Životní zlom Chýlkové a Krause: Konečně se vzali!

Ivana Chýlková a Jan Kraus letos oslaví cínovou svatbu.
Ivana Chýlková a Jan Kraus letos oslaví cínovou svatbu. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu spolu několik let žil na psí knížku. Řeč je o Janu Krausovi (65) a Ivaně Chýlkové (55). Dvojice doposud veřejnosti neprozradila, zda se vzali, nebo ne. Až nyní, po letech, vyšla pravda najevo!

„Manželství má smysl jenom kvůli majetku. Je to právní institut,“ řekl Kraus podle týdeníku Sedmička ve svém pořadu. „Na druhou stranu, když jsem to prostudoval, ono to není tak jednoduché,“ přiznal moderátor a narážel na fakt, že pokud by se s Chýlkovou nevzali a jednomu z nich by se něco stalo, bylo by velmi komplikované řešit případné dědictví.

„Musí se prokazovat, že jste spolu žili,“ svěřil se Kraus týdeníku. To byl podle něj také hlavní důvod, proč si se svou životní partnerkou po letech společného soužití skutečně řekli ano. „Já jsem k tomu měl mnoho let takový jednoznačný přístup – na co? Ivanka ještě víc než já. A pak mi několik odborníků řeklo, že to není tak úplně jednoduchý,“ řekl moderátor a dodal, že k životnímu zlomu nedošlo letos, ale už před deseti lety! Letos tedy populární dvojice oslaví cínovou svatbu.

Na video s Ivanou Chýlkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
rimmryabov...@...
21. 3. 2019 • 19:14

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

delphina
21. 3. 2019 • 18:38

Nejsou vítězové ani poražení. Každý rozvod je kus osobního selhání. ...a když jsou děti, tak obzvlášť. ...možná přišel čas na klid zbraní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.