Nešťastná Marta Kubišová: Strach o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nešťastná Marta Kubišová: Strach o život!

Zpěvačka Marta Kubišová
Zpěvačka Marta Kubišová (VDN Promo)

Neštěstí za neštěstím prožívá Marta Kubišová (76), která všech útrap musí mít už plné zuby. Po hádkách, podezřelé smrti bratra, řešení pozůstalosti a po otravě krve nyní řeší problémy s milovanou kočkou.

„Je to nepřetržitý řetězec neuvěřitelných událostí… To se stane vždycky v pátek večer, takže hledáte veteriny, kde mají provoz v sobotu a neděli, a jezdíte tam,“ rozpovídala se Kubišová, která se nyní strachuje o život zhruba devatenáctileté kočky.

„Ta kočka už je stará a trošku mrzutá, i když ona byla mrzutá celej život, ale my jsme spolu zaláskovaný hodně. Jinak je to mrzutá stará dáma, která nežere a moc nechodí pít. Je zavodněná a je to velké trápení,“ posteskla si zpěvačka časopisu Sedmička. Pokud by se však kočička rozhodla odejít na onen svět, Marta nezůstane sama. Doma má totiž ještě čtrnáctiletého kocoura a tříletou fenu jorkšírského teriéra.

 Marta Kubišová: Klidného důchodu jsem se nedočkala! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
25. 3. 2019 • 21:14

je to mrzutá stará dáma, která nežere a moc nechodí pít. ¨ Takže kočka nepije, ale je zevodněná, ale je to veliké trápení. To je diagnóza hodná mistra. Kdyby tak po sobě ty bláboly někdo četl....

ivoadler
24. 3. 2019 • 16:34

Tohle je skutečně závažná informace. Škoda, že jsem nedal do Aha informaci, že nám chcípnul pes.

joudajoudovy
24. 3. 2019 • 15:13

jenom kocka? ja myslel, ze se strachuje o lidsky zivot a uz vyhlasila sbirku na operaci, leky i recondici. nakonec, utulky jsou plny kocek a muze si vybrat chudinku, ktere zprijemni zivot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.