Paroubek už ví, kdy smí vídat dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubek už ví, kdy smí vídat dceru!

Petra Paroubková, Jiří Paroubek
Petra Paroubková, Jiří Paroubek (archiv Blesku)

»Jízdní řád«, podle něhož bude muset Petra Paroubková (45) půjčovat dceru Margaritu (8) svému manželovi, určil včera soud. Expremiér Jiří Paroubek (66) ji bude mít u sebe každý lichý týden od soboty do pondělí a také tři týdny o prázdninách a o Štědrém dnu dopoledne.

Margarita je podle dřívějšího rozsudku ve výhradní péči matky, soud nyní upravoval detaily styku s otcem. Kromě víkendů, kdy je přesně stanoven čas vyzvednutí a návratu, jde i o prázdniny. Paroubkovi budou patřit dva týdny v červenci a jeden v srpnu. S dcerou bude moci být i o Vánocích, vyzvednout si ji může 23. prosince dopoledne, ale vrátit ji musí na Štědrý den ve 14 hodin.


„Je to návrh, se kterým jsem se ztotožnil a odvolávat se nebudu,“ řekl Aha! Paroubek. Jeho žena je s tím také smířena. „Dceru vídat nechtěl od neúspěchu ve volbách. Jsem ráda, že se to změní,“ řekla Aha!.

Paroubek po soudu s Petrou: Snad zase uvidím dceru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
19. 3. 2019 • 11:16

Oba rodiče by měli mít k dětem přístup, pokud jim neubližují. Nelze si přes ně vyřizovat své osobní účty. Petra se kdysi obklopovala ochrankou ze strachu před svým manželem, později proti němu veřejně vystupovala. V jejím chování vnímám rozpor. Z jedné stránky se snažila vyvolat dojem, že má z něj strach, z druhé stránky proti němu i veřejně vystupovala, což by každá průměrná žena nedala. To neznačí, že by byla nějak vystrašená, nebo vyděšená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.