Trapas jako hrom! Průšvihářka Kate má z ostudy kabát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas jako hrom! Průšvihářka Kate má z ostudy kabát

Tohle se Kate prostě nepovedlo...
Tohle se Kate prostě nepovedlo... (Profimedia.cz)

Obě manželky princů mají kolem sebe řadu poradců, kteří bedlivě dohlíží na to, aby dámy královský palác správně reprezentovaly.  A i když je to s podivem, i tak se mohou snadno vystavit neuvěřitelnému faux pas. Kate se povedl takový, na jaký nejspíš dlouho nezapomene!

Dokonale se obléct a reprezentovat je s pochopitelných důvodů pro členy královské rodiny naprostou samozřejmostí. Kate Middletonová si sice zpočátku oblékla sem tam i nějaký levný kousek z obchodního řetězce, což bylo lidem sympatické. Ale to podle webu www.pluska.sk skončilo ve chvíli, kdy se do paláce nastěhovala i vévodkyně Meghan.

Veřejnost má totiž tendenci obě ženy srovnávat a hodnotit. A nutno podotknout, že v drtivé většině případů jejich zevnějšek nevykazuje chybu! Obě bývají dokonale upravené od hlavy až k patě. Přesto se chybička vloudí. První velký trapas má na  svém kontě vévodkyně Meghan. Když se totiž převlékala minulý rok v říjnu na palubě letadla do nádherných červených šatů, které zvolila pro oficiální návštěvu Tongy, nevšimla si, že jí na spodku sukně zůstala nastřelená visačka.

Přesto ji teď v tomto velkém módním přešlapu dokázala trumfnout vévodkyně Kate. Na návštěvu dětského centra Henry Fawcett Children’s Centre v Londýně si sice oblékla nádhernou fialovou blůzku značky Gucci. Jenže jaksi nepochopila, že zrovna tento model má mít knoflíčky vzadu. Že Kate nemá halenku oblečenou správně, prozrazovaly i manžetové knoflíčky, které byly rovněž natočené do nesprávné polohy.

Princ William a vévodkyně Kate navštívili v uplynulém roce Skandinávii: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adrrianka....@...
15. 3. 2019 • 17:39

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.