Vendula sbalila syna kámošky! Kupovala mu nože... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendula sbalila syna kámošky! Kupovala mu nože...

Vendula s manželem Pepou
Vendula s manželem Pepou (Herminapress)

Už několik let žije Vendula Pizingerová (47) ve spokojeném manželství po boku Josefa Pizingera (31). Začali spolu chodit, když bylo jejímu muži pětadvacet. Ale zakladatelka nadace Kapka naděje ho znala už mnohem dříve. Není totiž tajemstvím, že je synem Venduliny kamarádky Simony. Jak ho tehdy vnímala?

„Myslela jsem si o něm, že je spratek rozmazlený. Měl rád nože, tak jsem mu je kupovala. Jednou dostal dinosaura, to jsem se nějak utrhla. A kraťasy,“ vzpomíná na první společné okamžiky o šestnáct let starší Vendula.

Ještě dodala, proč mu dárky nosila: „Je to syn mé kamarádky, takže abychom si mohly dát skleničku, potřebovaly jsme, aby byl hodný. Ještě si vybavím, že jsme hráli ,země město‘, což mi dnes přijde divné,“ zavzpomínala Pizingerová pro iDnes.

Josef si nakonec Vendulu vzal v roce 2015 na zahradě jejich domu v Říčanech. Když ji ovšem poznal poprvé, neměl o ní prý moc vysoké mínění.  „To se podle mě nedá napsat. (směje se) Změnilo se to až časem. Ani si nepamatuju, jestli jsem jí tykal nebo vykal. Určitě jsem jí neříkal teto, ale Vendulo,“ prozradil pro iDnes s tím, že ho tenkrát nenapadlo, že by spolu mohli žít. „To vás nenapadne ani v té největší sci-fi. Myslím si, že Vendulu to nenapadlo, dokud jsem ji nepožádal o ruku,“ uzavřel vzpomínky na začátky jejich společné životní cesty Josef.

Na rozhovor s Vendulou Pizingerovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lorrrika.1@...
14. 3. 2019 • 18:05

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

klara23_
14. 3. 2019 • 16:00

když vidím ty její staré oči..ty věk vždy prozradí, tak si říkám, má to za potřebí? věčný stres, dotahování a obavy o budoucnost vztahu, kdyt podvědomě musí cítit, že kluka to přirozeně táhne (a čím dál tím víc a víc) k (biologicky) mladým (věkově úměrným) holkám...dřív nebo později mu mozek poručí jít...jako Dykovy od Vilhelmovy a desitky podobných, Bílá s Noidem by mohli poreferovat! Na co (koho) asi myslí tihle kluci kdyz s temahle odkvetlejma kopretinama jdou spát? A na co myslí ty kopretiny, kdyz se rano vidí v zrcadle?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.