Očistec Petry Paroubkové: „Možná ji doběhlo špatné svědomí,“ míní okolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Očistec Petry Paroubkové: „Možná ji doběhlo špatné svědomí,“ míní okolí

V takovém rozpoložení prchala Petra Paroubková ze soudní síně.
V takovém rozpoložení prchala Petra Paroubková ze soudní síně.  (Martin Sekanina)

Bývalý premiér Jiří Paroubek (66) a jeho bývalá partnerka Petra (45) mají za sebou další soudní stání. Tahanice Paroubkových totiž nejsou ještě zdaleka u konce a momentálně se projednával styk Jiřího Paroubka s dcerou Margaritou a také výživné. Každopádně bylo v soudní síni zase „dusno“.

Původně mělo soudní stání proběhnout už v únoru, ale jelikož byla dcera Paroubkových nemocná, muselo být přesunuto na jiný termín. Předmětem sporu je pak podle webu TN.cz to, že se bývalému premiérovi nelíbí, že zůstává jejich dcera ve výlučné péči matky. „Dceru jsem neviděl delší čas. Vídám ji tak, že za ní občas chodím do školy,“ prozradil pro deník Blesk bývalý český premiér. Na přetřes pak přišlo i výživné, které bylo stanoveno na deset tisíc korun s tím, že majetkové poměry Jiřího Paroubka mají být ještě přezkoumány.

Jednání zřejmě bylo dost vyčerpávající, protože podle citovaného webu údajně po dvou hodinách vyběhla Petra Paroubková ze soudní síně. „Možná ji doběhlo špatné svědomí,“ okomentoval její emotivní počin Paroubkův kamarád Petr Michek.

Podle Petry Paroubkové to ale bylo jinak: „Neutekla jsem, od pondělí ležím s horečkami a omluvila jsem se hned na začátku, že jsem nemocná, že vypovím a půjdu domů. Nechtěla jsem to dál odročovat, protože nejprve se to odročilo kvůli mé nemoci a potom kvůli prázdninám dcery, tak jsem tam přišla. Řešili jsme majetkové poměry mého manžela, protože si žije na vysoké noze a taky jeho styky s dcerou, protože to ještě není dořešené," vysvětlila Blesku Paroubková, co stálo za jejím rychlým odchodem.

Konečný verdikt soudu k této kauze by pak měl zaznít v pondělí. 

U soudu Paroubkových to bylo zase drama: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
15. 3. 2019 • 09:38

Ona naše obstarožní zlatokopka pochopila, že si zařízla zlatou slípku a takhle dobře jako s Paroubkem se mít už nikdy nebude. Protože ta blbka není vůbec chytrá, jen vychytralá a to ji vždycky doběhne. Mimochodem, co je to za soud, který řeší, kdo si žije na jak vysoké noze? On si ty peníze vydělal (jiná otázka je, jak) a jí jako bývalce musí být úplně jedno, jak s nimi naloží. Jí je cpát rozhodně nebude.

lorrrika.1@...
14. 3. 2019 • 17:57

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

xsedmikraska
14. 3. 2019 • 15:37

Petra dosáhla svého tím, že se zbavila Paroubka, nicméně vizuálně nepůsobí spokojeně. Naopak, po rozchodu zbědovaný Paroubek nyní vypadá vyrovnaně a šťastně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.