Dálniční most u Zdibů jde k zemi: DEMOLICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dálniční most u Zdibů jde k zemi: DEMOLICE!

Na dálnici se jezdí jen po jedné straně.
Na dálnici se jezdí jen po jedné straně. (Foto Aha! – David Malík)

Bagry se zakously do druhé části dálničního mostu u Zdibů u Prahy. Do neděle ho budou likvidovat, kamiony budou odvážet suť. Silnice na Mělník vedoucí pod mostem bude uzavřena. Provoz na dálnici bude veden jen na jedné straně.

Už loni byla zdemolována a nahrazena první polovina mostu, který se přejíždí ve směru na Prahu od Ústí nad Labem. Od včerejška se pracuje na druhé části. Kvůli tomu je provoz na D8 sveden do jedné části, auta mají k dispozici stále čtyři úzké pruhy. Rekonstrukce úseku probíhá už od srpna 2017. Ředitelství silnic na dálnici za 269 milionů korun vyměňuje povrch vozovky a součástí je i výměna tohoto mostu. Hotovo má být do konce července.

Kudy jet?
Silnice na Mělník je zcela uzavřena jen do neděle. Poté bude ze směru od Mělníka průjezdná. V opačném směru musejí řidiči až do konce července využívat objížďku přes Sedlec nebo Březiněves.

Přečtěte si
lorrrika.1@...
14. 3. 2019 • 18:02

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.