Vážný stav manželky Hanky: Jiří Krampol - ZÁKAZ VSTUPU DO NEMOCNICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vážný stav manželky Hanky: Jiří Krampol - ZÁKAZ VSTUPU DO NEMOCNICE!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Marek Pátek)

Přestože se Jiří Krampol (80) už byl podívat na jednotce intenzivní péče na svou manželku Hanku (57), která se zde dostává z totálního vyčerpání organismu, další návštěvy mu lékaři nedoporučili. „Hanka se nesmí rozrušovat,“ prozradil deníku Aha! Krampol. 

Krampolovou na JIP pražské Nemocnice Na Františku převezli minulý týden ve čtvrtek poté, co zkolaboval její přetížený organismus. A přestože herec a moderátor věřil, že se už tuto středu dozví, kdy Hanku pustí domů, v tuhle chvíli to tak nevypadá. Krampolová zatím musí v nemocnici zůstat. „Její stav je zatím neměnný. To víte, to se nespraví za pár dní, její stav se zhoršoval několik let,“ povzdechl si Krampol. Hanka prý už dlouho nejedla, jen kouřila a postupně upadala do letargie. Při jeho pondělní letmé návštěvě byla manželka rozmrzelá. „Je naštvaná, že tam je, ale já jí řekl, ať je ráda, že ji dají dohromady,“ řekl herec.

Od té doby Hanku neviděl, lékaři návštěvy nechtějí, pacientka musí mít klid. Podle Krampola manželka upadla do apatie poté, co několik let brala prášky na bolest kvůli sérii zlomenin nohy, ruky a ramene a do toho občas požila alkohol. „Když jste čtyři roky doma, všechno možný vás bolí, jíte prášky na spánek, bolest, na všechno, pak to trochu zkombinujete s chlastem, jako to udělala ona, tak je ta osobnost úplně jiná. Ta holka se naprosto změnila,“ popsal herec již dříve.

 Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lissssssii...@...
8. 3. 2019 • 18:07

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Helic
8. 3. 2019 • 06:33

Všechny fotky jenom s chlastem, tak proč se divíte!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.