Miliónové dědictví Lucie Vondráčkové: Zpěvaččin táta už nemohl dál mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miliónové dědictví Lucie Vondráčkové: Zpěvaččin táta už nemohl dál mlčet!

Jiří Vondráček vysvětlil, jak to je s údajným milionovým dědictvím.
Jiří Vondráček vysvětlil, jak to je s údajným milionovým dědictvím. (Foto: Deník AHA! - Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Blesk - Machan, Kundrát, Pátek)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) se stala terčem nepříjemných reakcí nejen kvůli rozvodu, ale také kvůli tomu, že údajně měla dědit miliony a dům po prarodičích z linie Jiřího Vondráčka (68). A domu se následně zbavit. Její otec teď konečně odkryl karty.

Na otázku magazínu Sedmička, jestli Lucka skutečně zdědila majetek po tatínkovi Jiřího Vondráčka, zareagoval otec zpěvačky následovně: „To jsme zdědili všichni z rodiny… Po mých rodičích jsme získali i s Luckou, Davidem a sestrami část domu ve Slatiňanech. Dvě šestiny poté Lucie odkoupila od Heleny a Zdeny (druhá sestra, pozn. red.), protože jsme nechtěli, aby ten dům chátral,“ vysvětlil Vondráček.

Jenže nakonec situaci kolem domu ještě přehodnotili. A rozhodně prý podle rozhovoru v magazínu není pravda, že by Lucie prodala dům zbytku rodiny tzv. pod rukama. „Byl to nesmysl, Lucie ho neprodávala… Chtěli jsme ho původně opravit a mít ho jako letní sídlo, jenže ty investice do rekonstrukce by byly obrovské. Tak jsme přemýšleli o pronájmu, protože neobydlený dům chátrá čtyřikrát rychleji,“ uvedl s tím, že se ale nakonec rozhodli pro prodej, protože o dům projevila zájem manželská dvojice, která si ho přála opravit a přizpůsobit svým potřebám.

„Jsem rád, že už teď slouží nové rodině tak, jako sloužil nám. My jsme tam byli šťastní. Zažili jsme tam skvělé dětství a myslím, že i Lucka a David,“ uzavřel téma Vondráček.

 Jiří Vondráček promluvil o chybějící dceři: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
10. 3. 2019 • 10:20

Řekla bych, že každému podle zásluhy a rozvracečka rodiny si nic pěkného napsat o ní nezaslouží.

jackpot
9. 3. 2019 • 21:40

Byl to ochlasta. Nadelal dluhy, ktere musely platit jeho manzelky. Nikdy nedospel. Smrt jsem mu neprala. Ale oslavovat ho nebudu.

fany22
9. 3. 2019 • 09:16

Komentáře k článkům si pište dle svého rozumu klidně dál. Ptala jsem se, proč útočíte osobně na Šafářovou na jejím fb.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.