Stáří si nevybírá: Navrátil přiznal problémy s pamětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stáří si nevybírá: Navrátil přiznal problémy s pamětí!

Oldřich Navrátil v seriálu Kameňák
Oldřich Navrátil v seriálu Kameňák (TV Nova)

Vídáme ho v televizi, divadle a má částečné angažmá ve studiu Ypsilon, kde ztvárňuje osm rolí. Herec Oldřich Navrátil (66) není žádný troškař a naložil si na svá bedra opravdu hodně práce. Pracovní nabídky s radostí stále přijímá, i když ho začíná zlobit paměť.

„Hereckou paměť mám kupodivu jakž takž dobrou.  Nepamatuji si totiž nic jiného,“ řekl herec podle týdeníku Sedmička. „Nepamatuju si třeba ani lidi. Někdo se ke mně žene, zdraví mě a já musím přemýšlet, kdo to je. To jsou strašné situace,“ svěřil se Navrátil.

„Naštěstí to tedy funguje aspoň na divadle. Ale to víte, to se bude časem horšit,“ řekl herec podle týdeníku Sedmička. S věkem přichází také stáří, které sebou přináší různé obtíže. Navrátil přiznal, že už teď se učí své role pomaleji než dříve, ale je s tím smířený. „Tak to je prostě je, to je spojené s věkem,“ řekl herec podle týdeníku Sedmička.

Přestože ho trápí problémy s pamětí, rozhodně si nemůže stěžovat na nedostatek pracovních nabídek. Před časem nastoupil jako záskok za Václava Postráneckého, který musel ze zdravotních důvodů přerušit působení v seriálu Krejzovi. Kromě seriálu Navrátil nahradil Postráneckého také v Receptáři prima nápadů a už na sebe slýchá pozitivní ohlasy.

Na video s Oldřichem Navrátilem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
7. 4. 2019 • 18:47

Tak to je v pohodě, horší by byly problémy s erekcí, myslet nemusíš, mr-dat ano!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.