Nešťastný Jiří Krampol: S přítelkyní zapíjel smutek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nešťastný Jiří Krampol: S přítelkyní zapíjel smutek

Jiří Krampol
Jiří Krampol (profimedia.cz)

Bylo na něm vidět, že není ve své kůži. Jiří Krampol (80) si na stejné akci jako Dáda Patrasová sice dal dvojku vína, ale stále u toho myslel na milovanou manželku Hanku (57), která po kolapsu organismu bojuje o život v nemocnici.

„Připíjím na zdraví své manželky Haničky. Je po kolapsu na JIP a chci, aby se brzy vrátila. Moc bych chtěl, abychom byli zase spolu,“ řekl Aha! herec. „Byl jsem za ní a snad se všechno v dobré obrátí. Víte, já nejsem člověk, kterému by dělalo dobře, že je doma sám. Naopak. Přeji si a moc se těším, že se mi Hanka zase vrátí. Hraju v divadle a to mi trochu pomáhá, alespoň mám kam jít a s kým promluvit,“ prozradil Krampol

A proč byl na akci? Na to je prý jednoduchá odpověď. „Musel jsem mezi lidi. Potkat se se známými, popovídat a na chvilku zapomenout, že ne vždy se člověku daří a že ne vždy se může jenom usmívat,“ prozradil Krampol na křtu debutového CD Radima Flendera (44) v K.U. baru Lounge.

Jiří Krampol o manželce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:20

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

dandova
6. 3. 2019 • 08:26

A protože to má manželka z chlastu, z lásky se taky vožeru.

mbmb
6. 3. 2019 • 06:06

Pan nikdo neni dokonaly je take IQ tykve viz rozhovor pro Blesk a ta jeho nezvedne ruku tudiz nemuze uklizet a sluzka musi donest tem dvema nakup!!! Tedy v Praze rozvazi nakupy Tesco a jini.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.