Dagmar Patrasová o smrti Pomeje (†54): VÍM, PROČ JIRKA PIL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Dagmar Patrasová o smrti Pomeje (†54): VÍM, PROČ JIRKA PIL!

14. ČERVNA 2018 Poslední setkání Jirky a Dády ve Vestci.
14. ČERVNA 2018 Poslední setkání Jirky a Dády ve Vestci. (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz)

Poprvé od prosincové nehody, kdy bourala svým vozem pod vlivem alkoholu, Dáda Patrasová (62) vyrazila do společnosti. Další rána, kterou prý od života dostala, byla smrt Jiřího Pomejeho (†54). Předtím, než podlehl rakovině, mu dodávala sílu!

„Jirka na tom byl psychicky tak špatně, že bych mu nevyčítala, že pil. Sama vím, že když je člověku úzko, tak to může řešit tímto způsobem,“ řekla deníku Aha! herečka. Sama měla v posledních deseti letech s alkoholem velké potíže, které vyvrcholily, když cestou na představení bourala a po nehodě nadýchala přes dvě promile.

Kolaps na pohřbu

Momentálně je Dáda bez řidičského průkazu, ale to není důvod, proč nepojede na dnešní poslední rozloučení s hercem a dabérem v jeho rodných Českých Budějovicích. „Nemůžu jet na pohřeb, vím, že bych to nezvládla. Myslím, že bych se tam složila,“ pronesla smutně královna dětských srdcí.

S Jirkou se často potkávala na večírcích a pojilo je přátelství. „Naposledy jsem ho viděla v půlce loňského roku, to už byl v hodně špatném stavu,“ zavzpomínala Patrasová na poslední setkání s hercem, kterému se už v té době vrátila rakovina.

Dodávala mu sílu

Tam mu šeptala do ucha a nyní prozradila, o co šlo. „Snažila jsem se mu dodat sílu, ale přesná slova si nechám jen pro nás dva,“ svěřila Dáda a podívala se k nebi. Vzpomínat na kamaráda bude vždy v dobrém, nikdy ho prý nezažila ve špatné náladě nebo zasmušilého.

Dnes budou její myšlenky směřovat ke vdově Andree (30) a její pětileté dceři Aničce.

 Dáda Patrasová o nehodě

Video se připravuje ...

Pohřeb Jiřího Pomeje sledujte ZDE



Přečtěte si
mbmb
6. 3. 2019 • 14:12

josefvyskoc presne

Lenka65
6. 3. 2019 • 10:58

Už jsem se lekla že se k tomu paní Dáda nevyjádří. Teď očekávám, že nám se sdělí, že spolu kdysi chodili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.